14:33 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Στήσανε στην πλάτη των Ελλήνων "Δημοκρατία της Τσαμουριάς"

Στήσανε στην πλάτη των Ελλήνων "Δημοκρατία της Τσαμουριάς"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ Θ. ΤΖΙΦΑ

Μια εξωπραγματική αποκάλυψη που αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας στο “αλβανικό ζήτημα” που «ακούμε» όλο και πιο έντονα τελευταία, ιδίως όταν αναφέρεται η «αλλαγή συνόρων» με την γειτονική Αλβανία θα αφήσει σήμερα κάθε άφωνο κάθε Έλληνα πολίτη ενώ τα κόμματα θα πρέπει να ζητήσουν εξηγήσεις τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω. Όπως θα σας αποκαλύψει μεταξύ πολλών άλλων, κατ’ αποκλειστικότητα η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ» σήμερα: “από την 01 Φεβρουαρίου του 2019 –σε λίγες ημέρες από σήμερα- η αυτό-αποκαλούμενη «Δημοκρατία της Τσαμουρίας» που ορέγετε ελληνικά εδάφη από την Ήπειρο έως ως και την Πρέβεζα για το «Έθνος» της, το οποίο έχει νομιμοποιηθεί ουσιαστικά από τον ΟΗΕ, από την Ε.Ε. και ειδικότερα από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Χάγη θα εκδίδει νόμιμα διαβατήρια με τα οποία ο κάτοχος θα μπορεί να ταξιδέψει ανεμπόδιστα σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας παράλληλα το αλβανικό του διαβατήριο”. Αυτό ισχυρίζεται ο Πρόεδρος της ψευτο Δημοκρατίας της Τσαμουριας και βετεράνος αξιωματικός του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσόβου UCK Festin Lato ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε προ λίγων ημερών το νέο του διαβατήριο της Τσαμουριάς. Και θα μιλάγαμε για fake news και προπαγανδιστικές κινήσεις τακτικισμού από την πλευρά των Τσάμηδων όμως μια σειρά γεγονότων αποδεικνύει ότι από το 2017, αυτή η ομάδα ανθρώπων έχει αναγνωριστεί από όλους τους διεθνείς φορείς ως Έθνος και με τον Αλέξη Τσίπρα να γνωρίζει πολύ καλά τις βλέψεις αυτής της ομάδας που απέκτησε όλα τα νόμιμα δικαιώματα παγκοσμίως για να αυτό-αποκαλείται Δημοκρατία της Τσαμουριάς και να φτιάχνει μέχρι και κτηματολόγιο! Και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό. Οι πρώην συνεργάτες των Ναζί όσο και αν ακούγεται πρωτοφανές, δεν ζητάνε απλά να αναγνωριστούν ως μειονότητα, εθνοτική ομάδα ή κάτι παρεμφερές (αβάσιμο και πάλι), ζητάνε πίσω την μισή Ήπειρο , την Πρέβεζα και άλλες περιοχές στα Σκόπια, στο Κόσσοβο, την Βουλγαρία και την Σερβία. Δυστυχώς οι δοσύλογοι του Χίτλερ, εργαζόμενοι στο ημίφως έστησαν το τραπέζι – παγίδα στο οποίο θα μας αναγκάσουν να καθίσουμε κάποια στιγμή, αφού όλα συγκλίνουν προς τα εκεί όπως στην περίπτωση των Σκοπίων, όπου όλη η Διεθνής Κοινότητα “έπεσε από πάνω” για ταχύα και συγκεκριμένη λύση αδιαφορώντας για την ιστορία.

Πιστοποιημένα ευρωπαϊκά τα διαβατήρια

Προς επιβεβαίωση των γεγονότων πέραν των όσων διαβάζουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της “Ψευτο-Δημοκρατίας” και στο διαδίκτυο οι Τσάμηδες διαθέτουν τηλεοπτικό δίκτυο στην Αλβανία, το «Κανάλι της Τσαμουρίας» RCTV και προσφέρουν μάλιστα βοήθεια σε όσους θέλουν να αποκτήσουν το εν΄λόγω διαβατήριο κάνοντας τις περισσότερες ενέργειες ηλεκτρονικά! Μάλιστα εξετάζοντας το διαβατήριο του ψευτο-προέδρου Lato που σας παρουσιάζουμε ανακύπτει ακόμα ένα πιο ανησυχητικό στοιχείο που φανερώνει την γνησιότητα του. Διακρίνεται ο τριγράμματος διεθνής κωδικός της Τσαμουριάς “CHM”, που σημαίνει “Chameria” (Τσαμουριά). Γίνεται φανερό λοιπόν ότι η Διεθνής Μη Κυβερνητική Οργάνωση για την Τυποποίηση παγκοσμίως, γνωστή ως ISO, με έδρα την Γενεύη, έχει δώσει ήδη την έγκρισή της για την χρήση από τους Τσάμηδες αυτού του κωδικού, που είναι κωδικός ανεξάρτητης χώρας. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πριν από χρόνια και για τους Σκοπιανούς από την ISO, η οποία τους είχε δώσει τον κωδικό “MKD” από το “Macedonia”

Οι αποκαλύψεις ατελείωτες όπως και η κοροϊδία που υφίσταται ο ελληνικός λαός τόσο από τον Έλληνα πρωθυπουργό όσο και από πολιτικούς όλων των κομμάτων που γνωρίζουν καλά από το 2017 τι εστί “Δημοκρατία της Τσαμουριάς” αν δεν ήταν οι ίδιοι που “έδωσαν” εν’ κρυπτώ, το “πράσινο φώς”, για μια νέα μεγάλη εθνική τραγωδία – προδοσία (όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες), πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της επαίσχυντης Συνθήκης των Πρεσπών που οδήγησε τον Ζ. Ζάεφ στην αυτόματη αθέτηση των όρων της συμφωνίας περί προσδιορισμού, αγοράζοντας 450.000 (!) διαβατήρια με την ένδειξη ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας”!

Κρυφή συνάντηση Τσίπρα “τρόικας”

Από την άλλη πάλι πλευρά η ίδρυση της “Δημοκρατίας της Τσαμουριάς” που πραγματοποιήθηκε εν κρυπτώ από τους Έλληνες πολίτες επιμελώς από όλους όσους μας εξουσιάζουν, έγινε πράξη μετά από την συνάντηση των υπευθύνων ευρωπαίων διαμεσολαβητών με πολιτικούς στην Ελλάδα, όπως θα διαβάσετε παρακάτω από τον Ιούλιο του 2017. Πριν όμως, να σημειώσουμε ότι το θέμα της Τσαμουριάς έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει εδώ και δυο χρόνια το διεθνές ίδρυμα InterNations Exchange (INEX), σε συνεργασία με το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για λογαριασμό των Βρυξελλών. Το ίδρυμα ΙΝΕΧ εδρεύει και αυτό στην Χάγη της Ολλανδίας και βασικός σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, να υποστηρίζει τα έθνη και τους λαούς. Πρόεδρος του ιδρύματος είναι ο Yohan A. C. Byrde που είχε μάλιστα συνάντηση μαζί του ο Αλέξης Τσίπρας τρεις ημέρες πριν την ίδρυση της «Ψευτο-Δημοκρατίας». ο αντιπρόεδρος Jeroen Zandberg και ο Ολλανδός σύμβουλος Ruud Lammers.

Ως άλλη τρόικα πίσω από φώτα, κάμερες και δημοσιότητα το ΙΝΕΧ (Y. Byrde, J. Zandberg και R. Lammers) ανέλαβε και έφερε εις πέρας την δημιουργία της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς, με πρόεδρο τον Αλβανό πρώην αξιωματικό του UCK Festin Lato. Όλα ξεκίνησαν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου 2017 όταν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της τρόικας (του ΙΝΕΧ) επισκέφθηκαν την Αλβανία και την Ελλάδα για να συναντηθούν αυτοπροσώπως με αντιπροσώπους των Τσάμηδων καθώς και με επιζήσαντες εκτοπισθέντες από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα είχαν έρθει για να δουν ιστορικά κτίρια και σπίτια των Τσάμηδων ώστε να έχουν ιδία άποψη –για τις εδαφικές διεκδικήσεις των – που ιστορικά δεν έχουν καμία βάση καθώς εκδιώχθηκαν μετά το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο από τον ΕΔΕΣ ως προδότες, καθώς συμμάχησαν με τον Άξονα και διέπραξαν φρικαλεότητες κατά των ελληνικών δυνάμεων, του αντάρτικου και ιδίως των χωριών της Ηπείρου. Ενώ μπορεί να είναι και πρώτη φορά που οι Έλληνες διαβάζουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ\ΑΝΕΛ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας έχουν ήδη συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Τρόικας που ασχολούνται με τις εθνότητες, παρέλαβαν ψηφίσματα με τις προθέσεις τους και ενημερώθηκαν επί μακρόν από το καλοκαίρι του 2017, χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ γνωστό το τι πραγματικά συζητήθηκε με το τεχνικό κλιμάκιο των Βρυξελλών που δεν έμεινε εκεί..

Όλοι γνώριζαν στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα το θέμα «πρωτο-εσκασε» όταν οι πρόεδροι του ΙΝΕΧ και της Τσαμουριάς, Yohan Byrde και Festin Lato αντίστοιχα, επισκέφθηκαν την Ευρωβουλή και την Κομισιόν στις 3 Αυγούστου 2017 για να τους ενημερώσουν για τους Αλβανο-Τσάμηδες. Έτσι τους αποκαλούν. Μέχρι το τέλους Αυγούστου είχαν επισκεφθεί την Ιταλία, το Μονακό και το Βατικανό. Στο Βατικανό πήγαν για να ερευνήσουν κάποια αρχεία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ρώϋτερς. Μετά από αυτές τις επισκέψεις, έφθασε τελικά και η ώρα να επισκεφθούν και την Ελλάδα. Στην Ελλάδα ήρθε μόνο η τρόικα του ΙΝΕΧ, χωρίς να συνοδεύεται από μέλη της «κυβερνήσεως της Τσαμουριάς» προφανώς για να μη δοθεί έκταση. Η τρόικα του ΙΝΕΧ από τις 3 έως 6 Σεπτεμβρίου 2017 είχε εντατικές επαφές με αρκετούς υπουργούς και βουλευτές με σκοπό, σύμφωνα με το ίδιο το ΙΝΕΧ, “να τεθούν οι βάσεις για την έναρξη διπλωματικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδος και Τσαμουριάς!” Τα ονόματα των όσων συνάντησαν ποτέ δεν ανακοινώθηκαν. Πλην όμως, στη διάθεση της η “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” έχει φωτογραφικό υλικό με τα πρόσωπα που θα έρθει η ώρα να δώσουν εξηγήσεις για τις συναντήσεις τους με την Τρόικα. Το ΙΝΕΧ ανακοίνωσε παράλληλα ότι το αποτέλεσμα της αποστολής του στην Αθήνα ήταν επιτυχημένο και απετέλεσε ένα ακόμη βήμα για μεγαλύτερη ελευθερία και αναγνώριση του λαού της Τσαμουριάς αλλά και μιας νέας διπλωματικής σχέσης». Αναφερόμενο χωρίς περιστροφές στην έναρξη διαπραγματεύσεων της Ελλάδος με την…. Τσαμουριά. Ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα γίνει πλήρης κοινοβουλευτική έρευνα στην Ελλάδα για το κρίσιμο αυτό θέμα.

Αναγνωρισμένοι από τον ΟΗΕ

Δεν πέρασαν 3 ημέρες από την επίσκεψη των ξένων επισήμων στην Αθήνα και στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, σε διάσκεψη που διοργάνωσε το ΙΝΕΧ στην Χάγη υπεγράφη το πιστοποιητικό ιδρύσεως της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς αφού προηγήθηκε και ίδρυση της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς. Κάνοντας επομένως και αποδεκτό το σύνταγμα της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς. Το πιστοποιητικό υπέγραψαν ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ, δύο εκπρόσωποι του Peace Palace (Παλάτι της ειρήνης) το οποίο συνδέεται με τον ΟΗΕ, και το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως «Ναός της ειρήνης και της δικαιοσύνης» – το πρωτότυπο – και στο οποίο επίσης υπάγεται το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Το υπέγραψαν επίσης ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς και εκπρόσωπος του Διεθνούς Δικαστηρίου. Η 9η Σεπτεμβρίου 2017 λοιπόν είναι η επίσημη ημερομηνία ιδρύσεως της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι η διακήρυξη ανεξαρτησίας της Τσαμουριάς είχε γίνει στις 31 Οκτωβρίου 2016. Ενώ όπως προαναφέραμε στην ίδια τελετή παρουσιάστηκε το νέο σύνταγμα της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς – το οποίο φυσικά είναι σύμφωνο με τους διεθνείς κανόνες – και η κυβέρνησή της. Βάσει του νέου συντάγματος, οι Τσάμηδες έχουν «αναφαίρετα δικαιώματα ως παγκόσμιοι και εθνικοί πολίτες», πράγμα που σημαίνει ότι η Τσαμουριά πλέον είναι επισήμως υπαρκτή και γι αυτόν τον λόγο μπορούν να εκδίδουν διαβατήρια στους Τσάμηδες με την ένδειξη «Δημοκρατία της Τσαμουριάς».

“Νομότυπα τα διαβατήρια της Ψευτο Δημοκρατίας”

Τα διαβατήρια αυτά γίνονται πλέον αποδεκτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον ΟΗΕ κλπ, οι οποίοι αναγνωρίζουν και αποδέχονται έμμεσα τη νέα χώρα, και αυτό που απομένει είναι ν’ αποκτήσει η Τσαμουριά και εδαφικό χώρο. Κάτι το οποίο σας αποκαλύπτουμε ότι είναι ο πρωταρχικός στόχος του Λάτο μαζί με την δημιουργία Στρατού της Τσαμουριάς (και ποζάρει μπροστά της) αλλά και κρηματολογίου. Συγκεκριμένα στη πρώτη παράγραφο των σχολίων σχετικά με το διαβατήριο αυτό «παρέχεται πρόσβαση στο κτηματολόγιο της Τσαμουριάς (!) και μπορεί να το χρησιμοποιήσει (ο κάτοχός του) για επενδύσεις σε γη και ακίνητα στην Δημοκρατία της Τσαμουριάς». Η οποία ν επαναλάβουμε ότι αυτοπροσδιορίζεται εδαφικά προ ναζιστικής περιόδου και θεωρεί δική της την Ήπειρο και άλλα εδάφη που συνορεύουν με την Αλβανία.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας