22:17 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Στο Γηροκομείο Αθηνών ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη

Στο Γηροκομείο Αθηνών ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη

Στο Γηροκομείο Αθηνών αναμένεται να μεταφερθεί αύριο ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας.

Αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz αναφέρουν ότι αύριο ή το αργότερο μεθαύριο ο Γιάννης Ρώτας αναμένεται να μεταφερθεί στο ευαγές Ίδρυμα.

Έχει προηγηθεί επικοινωνία του Προέδρου του Ιδρύματος, Ζώη Κολλιού, με την Άννα Φόνσου από το Σπίτι του Ηθοποιού. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί δημόσια ότι όταν ήταν εν ζωή ο λαοφιλής ηθοποιός τον βοηθούσε οικονομικά δίνοντας του 3.000-4.000 ευρώ τον μήνα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε: “Μου έκαναν έξωση και πρέπει να φύγω. Ψάχνω για γηροκομείο. Ο Στάθης δεν άφησε τίποτα. Κάναμε αποποίηση κληρονομιάς γιατί χρωστούσε σε μία τράπεζα. Κουράστηκα να ψάχνω για σπίτι και να μη βρίσκω και περιμένω να πάω σε γηροκομείο. Αν και ταΐζαμε τόσο κόσμο, δεν βρέθηκε ούτε ένας να με βοηθήσει. Ζήτησα βοήθεια από πέντε ανθρώπους, αλλά τίποτα, κανείς. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Δεν καταλαβαίνει κανείς τι περνάω. Δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα. Το σπίτι σφραγίζεται, θα έρθει κλητήρας και θα αλλάξει κλειδαριά”.

 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας