9:56 Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Στο κάλεσμα της Κηφισιάς την πάτησε ο Δ. Κρεμαστινός;

Στο κάλεσμα της Κηφισιάς την πάτησε ο Δ. Κρεμαστινός;

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός και το κάλεσμα στην Κηφισιά! Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η αποκλειστική είδηση την οποία μετέδωσε το eReportaz σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού Υγείας, Δημήτρη Κρεμαστινού ο οποίος νοσηλεύεται -χτυπημένος από τον κορωνοϊό- στον Ευαγγελισμό. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και είναι διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ κρίνεται σοβαρή αλλά είναι σταθερή με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει που και πότε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, γνωστός καθηγητής και ιατρός κόλλησε τον ιό με αρκετούς πάντως να πιθανολογούν ότι ενδεχομένως έπεσε θύμα της κοσμικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Blue Pine στην Κηφισιά την 7η Μαρτίου 2020 προς τιμήν της ονομαστικής εορτής της συζύγου του πρύτανη του ΕΚΠΑ, Θανάση Δημόπουλου, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου.

Όπως είχε αποκαλύψει το eReportaz η συγκεκριμένη εκδήλωση μετατράπηκε σε εφιάλτη καθώς λίγες ημέρες αργότερα αρκετοί καλέσμένοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Ανάμεσά στους καλεσμένους ήταν ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χατζηνικολάου, ο οποίος τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου παρουσίασε χαμηλό πυρετό και αφού υποβλήθηκε στις σχετικές εξετάσεις διαγνωστηκε θετικός στον ιό. Μάλιστα με αφορμή την περιπέτεια του κ. Χατζηνικολάου η ίδια η τράπεζα εξέδωσε ανακοίνωση.

Στο ίδιο κάλεσμα παρευρέθηκε ο Δημήτρης Κρεμαστινός αλλά και ο ιδιοκτήτης της Βιοιατρικής Ευάγγελος Σπανός ο οποίος διαγνώσθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται.

Καλεσμένος ήταν και ο πολύ γνωστός εφοπλιστής Συμεών Παληός. Ο Χιώτης εφοπλιστής ο οποίος έχει αφήσει το δικό του, μοναδικό, αποτύπωμα στην ελληνική ναυτιλία νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αττικής. Ο κορωνοϊός διαγνώσθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο 86χρονος εφοπλιστής είναι επικεφαλής της εισηγμένης στη χρηματιστηριακή αγορά Diana Shipping, η οποία διαθέτει στόλο από 46 φορτηγά πλοία, αλλά και της επίσης εισηγμένης, από το 2010, Diana Containerships με τέσσερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ήταν και ο μετρ-ιδιοκτήτης του γνωστού γαλλικού εστιατορίου, Σωτήρης Κώτσης. 

Κορωνοϊός: Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τον φονικό ιό

Κορωνοϊός: Μην χάσετε την μεγάλη κοινωνική προσφορά της “ΜΠΑΜ” που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας