6:15 Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Στο Νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου (Βίντεο)

Στο Νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου (Βίντεο)

Κατερίνα Καινούργιου: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις – Τι είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας άνοιξε την εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής (25/6) και πληροφόρησε το τηλεοπτικό κοινό ότι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις τα ξημερώματα. Η παρουσιάστρια του Open – όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας – στις 4.30 το πρωί ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η παρουσιάστρια είχε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα. Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν εισαγωγή και παρέμεινε στο νοσοκομείο για να ελεγχθεί η υγεία της. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα βρεθεί σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο (Φώτο – Βίντεο)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής για την παρουσιάστρια: «Καλημέρα, είμαστε εδώ. Είναι μια δύσκολη Παρασκευή, η τελευταία του Ιουνίου γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα. Είναι μια χαρά, ένιωσε μια αδιαθεσία. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Έγινε στις 4.30 το πρωί αλλά επειδή μιλήσαμε, δόξα τω Θεώ είναι καλά. Αν το θέλει κι επιτρέπεται, μπορεί να μιλήσουμε αργότερα τηλεφωνικά. Περαστικά και την περιμένουμε με αγάπη… Θα γυρίσουμε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη και την Χρίσλα να σχολιάσουμε όλα τα θέματα».

«Πολύ καλά έκανε και πήγε αφού ένιωσε μια δύσπνοια. Έπρεπε να πάει να δει τι της συμβαίνει. Δεν έχει καμία σχέση με κορονοϊό» είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας