15:48 Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Στο νοσοκομείο των Φυλακών Τιράνων ο Φρέντυ Μπελέρης

Στο νοσοκομείο των Φυλακών Τιράνων ο Φρέντυ Μπελέρης

Στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων μεταφέρθηκε σήμερα ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντυ Μπελέρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω προβλημάτων καρδιάς. Είναι η δεύτερη φορά που ο Μπελέρης εμφάνισε τις δυο τελευταίες ημέρες τα ίδια συμπτώματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Εξάλλου και ο επίσης προφυλακισμένος για την ίδια υπόθεση, Παντελής Κοκαβέσης μεταφέρθηκε σήμερα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Τιράνων σε αυτό των φυλακών, επίσης στα Τίρανα.

Δικαστικές πηγές από το εφετείο Τιράνων αναφέρουν ότι ο Φρέντι Μπελέρης προσέφυγε προς το Γενικό Εφετείο Τιράνων ζητώντας να κριθεί παράνομη η σύλληψη και η προφυλάκισή του. Το Γενικό Εφετείο Τιράνων επικαλέστηκε λόγους αναρμοδιότητας για την εκδίκαση της υπόθεσης και παρέπεμψε στο Ειδικό Δικαστήριο, το οποίο διαχειρίζεται τον φάκελο με τις κατηγορίες εναντίον του.

Σήμερα, επίσης, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, ο Φρέντι Μπελέρης ζήτησε από το Εφετείο του Ειδικού Δικαστηρίου την απόρριψη της απόφασης του Πρωτοδικείου του Ειδικού Δικαστηρίου και την αποφυλάκισή του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η δίκη αποφασίστηκε για σήμερα, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε διότι οι συνήγοροι των Μπελέρη και Κοκαβέση δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας