10:12 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Στο Πήλιο Αχτσιόγλου - Τζανακόπουλος

Στο Πήλιο Αχτσιόγλου - Τζανακόπουλος

Το Πήλιο επέλεξαν να περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους δύο ακόμη κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης.

Εκτός από την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, που βρέθηκε στο νησάκι Τρίκερι, τις ημέρες του Πάσχα εθεάθησαν στην τοπική κοινότητα Πρόπαν (Καλαμάκι) η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Η οικογένεια Αχτσιόγλου, στην Πρόπαν διατηρεί εδώ και χρόνια σπίτι, στο οποίο τις αναστάσιμες μέρες φιλοξενήθηκε ο κ. Τζανακόπουλος.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο παραδοσιακό πηλιορείτικο σπίτι, το οποίο αποτελεί το ησυχαστήριο για όλη την οικογένεια Αχτσιόγλου. Όπως έλεγαν μάλιστα χθες κάτοικοι της περιοχής στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η νεαρή υπουργός επισκέπτεται συχνά την περιοχή, όταν θέλει να απομακρυνθεί λίγο από το ασφυκτικό πρόγραμμα των υπουργικών της καθηκόντων, προκειμένου να ξεκουραστεί και να «γεμίσει μπαταρίες».

Οι δύο υπουργοί, σύμφωνα με ανθρώπους που συνομίλησαν μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαλαροί. Εκτός από τη βόλτα τους στην περιοχή, συμμετείχαν σε όλο το τελετουργικό του Επιταφίου, ενώ μετά την περιφορά επέλεξαν καφενείο στην κεντρική πλατεία της όμορφης κοινότητας του Νοτίου Πηλίου για να απολαύσουν ντόπιο τσίπουρο, ακολουθώντας κατά γράμμα την παραδοσιακή τσιπουροκατάνυξη της ημέρας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στην παρέα των δύο υπουργών κάποια στιγμή προστέθηκε και ο πρώην υπουργός και διακεκριμένος συνταγματολόγος Αντώνης Μανιτάκης, που επίσης διατηρεί στην περιοχή, εδώ και χρόνια, παραθεριστική κατοικία.

Αρκετοί μάλιστα, βλέποντας την παρέα των τριών πολιτικών στελεχών με κοινές ρίζες στην Αριστερά, έσπευσαν να σχολιάσουν ότι δεν αποκλείεται στη συγκεκριμένη συνάντηση να συζητήθηκε πιθανή μελλοντική συνεργασία του γνωστού συνταγματολόγου με τη σημερινή κυβέρνηση, δεδομένου ότι ο κ. Μανιτάκης αποτέλεσε έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη, που με πρόταση του κ. Τσίπρα πλέον συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας