12:28 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Στο πλευρό του Π. Κουσουλού ο δικηγόρος Άγης Τάτσης: "Η δίωξη αυτή του δημοσιογράφου είναι βέβαιο, ότι θα προκαλέσει πανευρωπαϊκές αντιδράσεις και..."

Στο πλευρό του Π. Κουσουλού ο δικηγόρος Άγης Τάτσης: "Η δίωξη αυτή του δημοσιογράφου είναι βέβαιο, ότι θα προκαλέσει πανευρωπαϊκές αντιδράσεις και..."

Το κύμα συμπαράστασης προς τον εκδότη και δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό συνεχίζεται αμείωτη. Μάλιστα σε ανάρτηση του καταπέλτη για την επιχείρηση σύλληψης του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού γράφει ο δικηγόρος κ. Άγης Τάτσης:

O κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, παρήγγειλε την σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία του δημοσιογράφου Πέτρος Κουσουλός, για άρθρο που δημοσίευσε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ που εκδίδει ! Εγκαλείται ο δημοσιογράφος ότι δημοσίευσε απόρρητα στοιχεία, δηλαδή έκθεση από παρακολούθηση πολιτικών προσώπων που έκανε η ΕΥΠ !
Ας τους εξηγήσει κάποιος, ότι είναι καθήκον του δημοσιογράφου να ενημερώνει την κοινή γνώμη, ιδίως για θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας ευαίσθητων κρατικών φορέων.
Η δίωξη αυτή του δημοσιογράφου είναι βέβαιο, ότι αφενός μεν θα προκαλέσει πανευρωπαϊκές αντιδράσεις, αλλά κι αφετέρου θα κατακρημνίσει έτι περαιτέρω, θέση της Ελλάδος στο μαύρο κατάλογο των χωρών στις οποίες επιβάλλονται περιορισμοί στην ελευθερία του Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εξαπατημένοι κάτοικοι της Ζακύνθου στο πλευρό του Πέτρου Κουσουλού

Οι αποκαλύψεις Κουσουλού για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και την εμπλοκή Σάγια – Πιτσιόρλα στο σκάνδαλο της Ζακύνθου που οδήγησαν στην επιχείρηση σύλληψης του

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας