6:34 Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Στο Τρικέρι Μαγνησίας ψήφισαν τηλεφωνικά και ο Αλιβιζάτος τους ακυρώνει!

Στο Τρικέρι Μαγνησίας ψήφισαν τηλεφωνικά και ο Αλιβιζάτος τους ακυρώνει!

Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης διεκδικούν στην Κυριακή την ηγεσία του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά χωρίς να υπολογίζουν σε ψήφους από το Τρικέρι Μαγνησίας γιατί η επιτροπή Αλιβιζάτου ακύρωσε για το συγκεκριμένο μέρος τις εκλογές. Αιτία;

Η επιτροπή Αλιβιζάτου ζήτησε, πέραν του αποτελέσματος και τα εισπραχθέντα χρήματα από τις εκλογές. Δηλαδή τα 327 ευρώ, που αντιστοιχούσαν στα 109 άτομα που εμφανίζονταν ότι είχαν συμμετάσχει στην ψηφοφορία.

Ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου στο Τρίκερι όμως ενημέρωσε πως δεν υπήρχαν τα χρήματα. Μάλιστα, εξήγησε στον υπεύθυνο της επιτροπής στην πρωτεύουσα, ότι στην κωμόπολη η ψηφοφορία έγινε τηλεφωνικά!

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφισάντων καλούνταν από τηλεφώνου, έδιναν στον καλούντα τον αριθμό της ταυτότητάς τους και τους περνούσαν ως ψηφοφόρους στο πανελλαδικό σύστημα ψηφοφορίας!

Στο Τρίκερι της Μαγνησίας φέρονται να ψήφισαν συνολικά 109 πολίτες, αριθμός εξαιρετικά μεγάλος για τον πληθυσμό της περιοχής, και βγήκε πρώτη η Φώφη Γεννηματά.

Έλαβαν:

Γεννηματά 74,

Ανδρουλάκης 20,

Καμίνης και Θεοδωράκης από 4,

Γάτσιος και Πόντας από 2,

Μανιάτης και Τζιώτης από 1 ψήφο και βρέθηκε και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά Ανδρουλάκη υπέβαλε ένσταση που έγινε δεκτή και οι εκλογές ακυρώθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας