8:17 Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Στους δρόμους και σήμερα οι διαδηλωτές: «Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω»

Στους δρόμους και σήμερα οι διαδηλωτές: «Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω»

Ραντεβού στις 18.30 στο Σύνταγμα δίνουν σήμερα τα συνδικάτα, μια ημέρα μετά τα δυναμικά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη σε όλη την Ελλάδα, για να απευθύνουν ένα ηχηρό « όχι στα μέτρα» προς το κοινοβούλιο καθώς εκείνη την ώρα θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

Στις 19.00 στην Ομόνοια θα συγκεντρωθούν τα μέλη του ΠΑΜΕ

Νωρίτερα στις 10 το πρωί προγραμματίζεται πορεία συνταξιούχων.

Στο πλαίσιο αυτό οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, οι ναυτικοί, οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι συνεχίζουν και τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στο νομοσχέδιο.

– τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

– τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και την Παρασκευή μετά τη  νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία για όλες τις κατηγορίες πλοίων που κήρυξε η ΠΝΟ κλιμακώνοντας την αντίδρασή της στα νέα μνημονιακά μέτρα. Η ομοσπονδία θα αποφασίσει σήμερα αν θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της

– Οι δικηγόροι απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους ενώ οι συμβολαιογράφοι έχουν αποφασίσει αποχή έως και την Παρασκευή.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας