13:28 Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Στρεβλή εικόνα στα οικονομικά δεδομένα του ΕΛΛΑΚΤΩΡ καταγγέλλει ο Ν. Νικολόπουλος

Στρεβλή εικόνα στα οικονομικά δεδομένα του ΕΛΛΑΚΤΩΡ καταγγέλλει ο Ν. Νικολόπουλος

Το “μαχαίρι στο κόκκαλο” επιχειρεί να καρφώσει για μία ακόμη φορά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία έστειλε επιστολή στην Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς προκειμένου να πάρει απαντήσεις σχετικά με την παράξενη εικόνα των οικονομικών αποδόσεων του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ των εταιριών Μπόμπολα-Κούτρα:

Ενόψει της γενικής συνέλευσης εισηγμένης Ελλάκτωρ Α.Ε. για την 29/06/2018 και κατά την διάρκεια της ανταλλαγής επιστολών μεταξύ των ομάδων μετόχων αδελφών Καλλιτσάντση και Δ. Κούτρα, Λ. Μπόμπολα αναφέρονται καταγγελίες σχετικά με τον όμιλο Ακτωρ και την εισηγμένη Ελλάκτωρ. Οι σχετικές αναφορές έχουν αναδημοσιευθεί στο σύνολο του ημερήσιου και κυριακάτικου τύπου από την 1η Ιουνίου και εντεύθεν καθώς και στο διαδίκτυο αλλά και στην σελίδα change4aktor. Και εάν κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι σχετικές αντιδικίες είναι συνήθεις στα «μετοχικά παιχνίδια», δεν ισχύει το ίδιο και για τις σημερινές, σοβαρότατες εάν αληθεύουν, καταγγελίες του κ. Καλλιτσάντση σε μορφή ανοιχτής επιστολής σχετικά με «μη δημοσιευμένα, μη ελεγμένα, προσαρμοσμένα οικονομικά μεγέθη, τα οποία πιστεύει ότι παρουσιάζουν μία ασυνεπή και στρεβλή εικόνα της οικονομικής απόδοσης των επιμέρους δραστηριοτήτων του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.», κατηγορώντας ευθέως το καθεστώς «Μπόμπολα – Κούτρα» για παραπλάνηση των μετόχων.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάσθε:

 

α) Διερευνήσατε τις καταγγελίες Καλλιτσάντση; Είναι ακριβή τα όσα αναφέρει;

β) Τι προτίθεστε να πράξετε μόλις τέσσερις ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.;

γ) Προ των συγκεκριμένων καταγγελιών, έχει προηγηθεί σειρά ισχυρισμών της πλευράς Καλλιτσάντση. Ελέγξατε εάν ευσταθούν και εάν ναι, τι πράξατε;

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας