0:27 Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Survivor 2024: Ποιοι πιάστηκαν ...τα πράσα – «Μπορεί να έχουμε βαφτίσια κάποια στιγμή»!

Survivor 2024: Ποιοι πιάστηκαν ...τα πράσα – «Μπορεί να έχουμε βαφτίσια κάποια στιγμή»!

Στο Survivor δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται “ψίθυροι” για κρυφά ραντεβουδάκια στη …ζού(γκ)λα! Όμως αυτή τη ο φορά το νέο ζευγαράκι του Survivor το έπιασε η κάμερα και πρόκειται για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη.

Οι δύο παίκτες συναντιούνται κρυφά τα βράδια, με πολλούς να αναρωτιούνται αν θα φάνε ποινή. Άλλοι πάλι αναρωτιούνται γιατί επέλεξε η παραγωγή να μας δείξει το σχετικό πλάνο…

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο Survivor, ακούσαμε την Κατερίνα Δαλάκα να λέει: «Τα νέα του Αγίου Δομινίκου ταξιδεύουν γρήγορα… Μπορεί να έχουμε βαφτίσια κάποια στιγμή. Έχουν φτάσει και στα αυτιά μας στην κόκκινη καλύβα ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στη Σταυρούλα και τον Γιάννη. Αν ισχύει ή όχι δεν το γνωρίζω. Έχουμε ακούσει για κάποιες νυχτερινές επισκέψεις…».

«Όταν ήμουν στη μπλε ομάδα, έκανα κάτι στην καλύβα και ήταν ο Γιάννης με την Σταυρούλα. Δεν με είχαν δει και είπαν μετά “Δώρα εδώ είσαι;”. Τους απάντησα “Κάντε τη δουλειά σας, δεν σας ενοχλώ εγώ”», είπε με τη σειρά της η Δώρα Νικολή.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το Survivor 2024 παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δ. Αλεξάνδρου: «Η Ιωάννα Τούνη τα τελευταία χρόνια περνάει πάρα πολύ δύσκολα με το θέμα του revenge porn»

Κάμερον Ντίαζ: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας