6:08 Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Συµµέτοχοι στις επενδύσεις της ∆ΕΗ οι τοπικές κοινωνίες

Συµµέτοχοι στις επενδύσεις της ∆ΕΗ οι τοπικές κοινωνίες

Η ΔΕΗ προχωρά στο πλαίσιο της πολιτικής Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει υιοθετήσει, στην υλοποίηση της στρατηγικής της Δημιουργίας Διαμοιραζόμενης Αξίας (Creating Shared Value), κάνοντας τους κατοίκους των λιγνιτικών περιοχών συμμέτοχους στο αναπτυξιακό μέλλον της ΔΕΗ και της περιοχής τους.

Η προσφορά στις τοπικές κοινωνίες και η υλοποίηση πολιτικών Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματική δραστηριότητα της ΔΕΗ.

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της υιοθετεί τη συμμετοχικότητα και την πολιτική της συμπερίληψης των τοπικών κοινωνιών στα οφέλη από τις δραστηριότητές της.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΗ ανακοίνωσε την απόφασή της για τη συμμετοχή των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης στα φωτοβολταϊκά πάρκα, που θα κατασκευάσει και θα αναπτύξει στις λιγνιτικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως καινοτόμα απόφαση, που κάνει τους κατοίκους των λιγνιτικών περιοχών συνεπενδυτές στα μεγάλα έργα της Επιχείρησης, από τα οποία αναμένονται σημαντικές αποδόσεις τα επόμενα χρόνια.

Όπως δημοσιεύτηκε στη «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας