20:27 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
eReportaz

Live:

Συγκεντρώθηκε το ποσό, απέκτησε υπεράσπιση η Ειρήνη στο Χονγκ Κονγκ!

Συγκεντρώθηκε το ποσό, απέκτησε υπεράσπιση η Ειρήνη στο Χονγκ Κονγκ!
  • Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου
  • Ο εκπρόσωπός της στην Ελλάδα, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανακοίνωσε πως συγκεντρώθηκε το ποσό που απαιτούταν για να αναλάβει δράση ο δικηγόρος στο Χονγκ Κονγκ
  • Υπαρκτές πλέον οι ελπίδες να έρθει να δικαστεί στη χώρα μας, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο

Το ποσό των 10.000 αμερικανικών δολαρίων συγκεντρώθηκε και πλέον η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με ποσότητα κοκαΐνης, έχει στο πλευρό της έναν Βρετανό δικηγόρο. Εκείνος αναλαμβάνει πλέον την υπεράσπισή της με στόχο στην ακροαματική διαδικασία του Φεβρουαρίου, σε δίκη που θα αποφασίσουν επτά Κινέζοι ένορκοι, να καταφέρει να φέρει την υπόθεση στην Ελλάδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σ. Κεχαγιόγλου:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.

Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης  καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 EΥΡΩ) . Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την  αιτηθείσα  προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα  με την Ειρήνη με παρεκάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες  και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο  Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας