1:56 Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Συγκινεί ο πίνακας αφιερωμένος στις γιαγιάδες και τους παππούδες που δεν πρόλαβαν να αποχαιρετήσουν τα εγγόνια τους λόγω κορωνοϊού

Συγκινεί ο πίνακας αφιερωμένος στις γιαγιάδες και τους παππούδες που δεν πρόλαβαν να αποχαιρετήσουν τα εγγόνια τους λόγω κορωνοϊού

Συγκινεί ο πίνακας ενός Ισπανού ζωγράφου εις μνήμην και προς τιμήν όλων των παππούδων και γιαγιάδων που έφυγαν εξαιτίας της COVID-19, χωρίς να καταφέρουν να αποχαιρετήσουν τα εγγόνια τουs.

Ο κορωνοϊός μέχρι τώρα μετράει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα σε όλο τον κόσμο, έχοντας ως κύριο στόχο ηλικιωμένους με υποκείμενα νοσήματα.

Ο πίνακας του Juan Lucena, που έχει αναδημοσιευθεί από χιλιάδες χρήστες στο facebook, απεικονίζει τους ηλικιωμένους να κατευθύνονταθ προς το φως, ενώ τα μικρά τους εγγόνια τους αποχαιρετούν από μακριά.

Ο Juan Lucena δημοσίευσε το έργο του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο ίνσταγκραμ:

https://www.instagram.com/p/B_2bZI8JFiN/?utm_source=ig_embed

Μετά από την μεγάλη θετική ανταπόκριση του κοινού δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τα θετικά σχόλια.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σειρά μηνυμάτων, συγχαρητηρίων, ενθαρρυντικών λέξεων και για τις χιλιάδες φορές που το αναδημοσιεύσατε. Είναι εκπληκτικός ο αντίκτυπος και η αποδοχή που είχε η δουλειά μου … ευχαριστώ πάρα πολύ, και Πολλές ευχαριστίες σε όλους εσάς που κάνατε αναδημοσίευση, ας δούμε αν θα βοηθήσουμε με τη μικρή μας συμβολή να βγούμε επιτέλους από αυτόν τον εφιάλτη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.»

https://www.instagram.com/p/CAzqVlwn45x/

 

Live: Ο παγκόσμιος χάρτης εξάπλωσης της πανδημίας

Κορωνοϊός: Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τον φονικό ιό

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας