21:18 Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Συγκλονίζει η κόρη του δολοφονημένου Γιαμπουράνη : Δέχθηκα απειλές - Μου έκαψαν το Ι.Χ. - Ουδείς είχε συνέπειες!

Συγκλονίζει η κόρη του δολοφονημένου Γιαμπουράνη : Δέχθηκα απειλές - Μου έκαψαν το Ι.Χ. - Ουδείς είχε συνέπειες!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έκανε η κόρη του δολοφονημένου επιχειρηματία Θεόδωρου Γιαμπουράνη. Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” η Κατερίνα Γιαμπουράνη είπε ότι δέχθηκε απειλές για τις ενέργειες που έκανε μετά την απελευθέρωση του δολοφόνου του πατέρα της ,ενώ της έκαψαν και το αυτοκίνητο. Η ίδια αποκάλυψε ότι ουδείς από όσους εμπλέκονταν στην πρωτοφανή για τα Ελληνικά χρονικά υπόθεση υπέστη κάποιες συνέπειες για τα “λάθη” και τις “παραλείψεις” που έγιναν.

Η είδηση ότι αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του Κωνσταντίνος Χρυσικός τον Μάρτιο του 2013 προκάλεσε σοκ τόσο στους συγγενείς του δολοφονημένου επιχειρηματία Θεόδωρου Γιαμπουράνη όσο και στην κοινή γνώμη. Μάλιστα η οργή των συγγενών του άτυχου επιχειρηματία ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν πληροφορήθηκε το σκεπτικό της απόφασης του 5μελούς Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου όπου έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του δολοφόνου για να τον αφήσει ελεύθερο, δηλαδή ότι επιδεινωνόταν η κατάσταση της υγείας του δολοφόνου μέσα στη φυλακή και ότι η επιχείρηση του δεν μπορούσε να λειτουργήσει επειδή ο ίδιος βρισκόταν στην φυλακή!

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο : Απόφαση κόλαφος 

Η οικογένεια του δολοφονημένου επιχειρηματία κατέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της ελληνικής πολιτείας για δύο λόγους, αφενός γιατί ο δολοφόνος έμενε ελεύθερος και αφ’ ετέρου γιατί η απόφαση για το έγκλημα αυτό κράτησε τουλάχιστον 13 χρόνια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία Γιαμπουράνη: Η απόφαση-ντοκουμέντο που καταδίκασε την Ελλάδα

 


Η χώρα μας δέχτηκε ηχηρό χαστούκι από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το οποίο έκρινε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη παραβίασε ανθρώπινα δικαιώματα με την απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, τον Μάρτιο του 2013, σύμφωνα με την οποία άφηνε ελεύθερο τον κατηγορούμενο με το πρωτοφανές για τα δικαστικά δρώμενα σκεπτικό πως, εάν ο κατηγορούμενος έμενε στη φυλακή, θα έθετε σε κίνδυνο την κατάσταση της περιουσίας του!

Η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση τον Μάρτιο του 2013 είχε προκαλέσει σάλο στους δικαστικούς – και όχι μόνο- κύκλους με την αποφυλάκιση του Κώστα Χρυσικού, όταν μάλιστα είχε προηγηθεί τον Ιανουάριο του 2013 η καταδικαστική απόφαση , που τον «έχωνε» βαθιά στη φυλακή για τη στυγερή δολοφονία του εργοστασιάρχη Θεόδωρου Γιαμπουράνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας