Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη: «Ουρλιάζω, εκείνος δεν μιλάει…»

Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη: «Ουρλιάζω, εκείνος δεν μιλάει…»

«Τραύματα, αίματα, ασθενοφόρο… Πώς είναι ο Παντελής; Βγάλτε τον, σώστε τον…»
Από την “καταραμένη” εκείνη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε στο μοιραίο δυστύχημα, η Μίνα Αρναούτη έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών αρνητικών σχολίων.

Η Μίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών από το τροχαίο και το συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, όπου περιγράφει τις στιγμές που έζησε μέσα στο σμπαραλιασμένο τζιπ, τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενώ ξέσπασε κατά αυτών που εδώ και τριάμισι χρόνια μιλούν αρνητικά για την ίδια.

«Στέκομαι χωρίς δεκανίκια. Δεν αντέχω να είμαι με τίποτα και με κανέναν που βαραίνει την ψυχή μου η παρουσία του, δεν με χαραμίζω για χρήματα και για αγαθά. Αν ήταν έτσι θα είχα παντρευτεί έναν χορηγό, θα είχα ένα αμάξι κι ένα σπίτι και έναν να με πηγαίνει στο ραντεβού με τους γιατρούς. Δεν έχω!

Είναι επιλογή μου να περιμένω κάποιον που δεν θα φοβάται – όπως κι εγώ – να ζει μόνος του, να μην με έχει ανάγκη, αλλά και να μη μπορεί χωρίς εμένα. Απεχθάνομαι τις εξαρτήσεις, ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά και συναισθηματικούς εκβιαστές», έγραψε στο τέλος η Μίνα Αρναούτη.

Σχόλια