11:24 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Συναγερμός στα Γιαννιτσά: Τουλάχιστον 40 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο θετικοί στον κορωνοϊό

Συναγερμός στα Γιαννιτσά: Τουλάχιστον 40 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο θετικοί στον κορωνοϊό

Συναγερμός έχει σημάνει σε κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά, στην οποία εργάζονται πάνω από 680 άτομα και εντοπίστηκαν τουλάχιστον 40 εργαζόμενοι θετικοί στον κορωνοϊό.

Εν τω μεταξύ, πολλά από τα κρούσματα αυτά εντοπίζονται στην περιοχή της Γουμένισσας στο Κιλκίς.
Όπως ανέφερε το τοπικό site maxitis.gr «μετά την χθεσινή ανίχνευση δύο κρουσμάτων σε πολίτες κατοίκους του συνοικισμού του Αγίου Γεωργίου που υπάρχει στην ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Παιονίας και τις διαδικασίες ιχνηλάτησης που ακολούθησαν, ανακαλύφθηκαν έντεκα ακόμη φορείς του ιού από την περιοχή της Γουμένισσας και της Γρίβας ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους δεκατρείς». Όπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος πρόκειται για εργαζομένους στο εν λόγω εργοστάσιο των Γιαννιτσών, ενώ έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία της ιχνηλάτισης και στο τοπικό νοσοκομείο έχουν φθάσει τα δείγματα 14 ακόμη ατόμων.
Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς δήλωσε, μάλιστα, στον ιστότοπο maxitis.gr, ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για την εφαρμογή τοπικού λοκ-ντάουν στην περιοχή της Γουμένισσας και Γρίβας.

Ανησυχία για διασπορά του ιού προκαλεί το γεγονός ότι στο εργοστάσιο απασχολούνται 680 εργαζόμενοι, πολλοί εκ των οποίων είναι εποχικοί και ζουν σε κοντινές περιοχές σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη και Πιερία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελία: Γονείς απειλούν δασκάλους, καθηγητές και στέλνουν εξώδικα για τις μάσκες!

Κορωνοϊός – Τρίκαλα: Συναγερμός για κρούσματα σε βρεφονηπιακό σταθμό και Γυμνάσιο

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας