Στο «OPEN ΤΩΡΑ» ο γείτονας και συγχωριανός του 64χρονου θύματος της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο
Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία του θύματος του διπλού φονικού στο Αίγιο. Σήμερα Μ. Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Ελίκης του Δήμου Αιγιαλείας, έγινε η κηδεία του 64χρονου του Δημητρίου Φράγκου, του θείου του 23χρονου δράστη και δεύτερου θύματος του φονικού που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Αιγίου, την Παρασκευή.
Προχθές ανήμερα Κυριακή των Βαΐων έγινε σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 44χρονου Παναγιώτη Θεοδοσίου, του πρώτου θύματος της στυγερής διπλής δολοφονίας. Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στην Κουνινά Αιγίου.
Το «OPEN ΤΩΡΑ» και η Μιλένα Μπαχαρνίκου στο Αίγιο και στο τελευταίο αντίο στον άτυχο 64χρονο που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο από το χέρι του ανηψιού του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ο Πέτρος Κουσουλός για το αυτόφωρο μετά τις δύο μηνύσεις: «Μεγάλα συμφέροντα από πίσω»
- Αίγιο: Απόπειρα πνιγμού στον παππού πριν από τη διπλή δολοφονία από τον 23χρονο