10:58 Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Συνεχείς προκλήσεις Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι μαριονέτα και πιόνι του ΝΑΤΟ

Συνεχείς προκλήσεις Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι μαριονέτα και πιόνι του ΝΑΤΟ

“Γνωρίζουμε ότι αυτοί που προκαλούν αναταραχή με παρενοχλήσεις σε κάθε ευκαιρία στο Αιγαίο είναι μόνο πιόνια και ότι τον πραγματικό αγώνα δίνουν αυτοί που βρίσκονται πίσω τους. Γνωρίζουμε πολύ καλά πού μετέφερε τη δύναμή του το ΝΑΤΟ, που δεν μας στήριξε στο απόγειο των απειλών κατά της χώρας μας”, είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια Τελετής στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν.

Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις όπου παρευρέθηκε με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ο Ερντογάν ανέφερε: “Υπήρχαν εκείνοι που έδειξαν την εχθρότητά τους προς τη χώρα μας και το έθνος μας μέσω της μαριονέτας της οποίας το σχοινί κρατούν στα χέρια τους, και σήμερα υπάρχουν εκείνοι που επιδεικνύουν την ίδια μέθοδο”.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τον λόγο για τον οποίο η ΕΕ, την οποία περιμένουμε, μας αποκλείει όταν προσχωρεί σε χώρες που δεν μπορούν να συγκριθούν με εμάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά πού μετέφερε τη δύναμή του το ΝΑΤΟ, που δεν μας στήριξε στο απόγειο των απειλών κατά της χώρας μας. Γνωρίζουμε τις προθέσεις όσων δίνουν όπλα σε τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα κοντά στα σύνορά μας, ενώ δεν μας τα πουλούν» κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρωσία : Η κηδεία του τελευταίου σοβιετικού ηγέτη Μιχαήλ Γκορμπατσόφ θα γίνει το Σάββατο

Ζοζέπ Μπορέλ: Συμφωνία της ΕΕ για «μπλόκο» στη χορήγηση βίζας σε Ρώσους

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας