8:16 Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε να απαγάγει τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις

Συνελήφθη  άνδρας που απειλούσε να απαγάγει τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις

Οι  Μυστικές  Υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών στοιχειοθέτησαν  κατηγορίες εναντίον ενός άνδρα από το  Μέριλαντ, που σχεδίαζε να απαγάγει και να σκοτώσει τον Δημοκρατικό υποψήφιο Πρόεδρο  Τζο Μπάιντεν και την υποψήφια αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Όπως ανακοινώθηκε  ένας άντρας με το όνομα  James Dale Reed στις 4 Οκτωβρίου πλησίασε σε ένα σπίτι στην πατρίδα του το οποίο στον κήπο είχε ένα ταχυδρομικό κουτί με πινακίδες υπέρ του Μπάιντεν και της Χάρις και άφησε στα σκαλοπάτια ένα χειρόγραφο σημείωμα που περιείχε  απειλές εναντίον των υποψηφίων και των υποστηρικτών τους .

Ο άντρας ταυτοποιήθηκε αφού από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει  τον Ριντ φέρεται να αφήνει το σημείωμα στο κατώφλι του σπιτιού.

Ο Ριντ φέρεται να απειλεί στην επιστολή  του να «χτυπήσει σοβαρά» τον Μπάιντεν στο  και να πυροβολήσει την Χάρις στο κεφάλι με ένα πιστόλι Glock 17. Η επιστολή περιλαμβάνει επίσης και  μια απειλή σεξουαλικής επίθεσης εναντίον της Χάρις και αναφέρει ότι οι υποστηρικτές των  Μπάιντεν-Χάρις είναι επίσης στόχοι.

«Έχουμε μια λίστα με τα σπίτια και τις διευθύνσεις με τις εκλογικές σας πινακίδες», γράφει η επιστολή, χωρίς να διευκρινίζεται ποιος αποτελεί «εμείς». «Είμαστε αυτοί με τα τρομακτικά όπλα, εμείς είμαστε αυτοί για τους εφιάλτες των παιδιών σας».

Ο Ριντ , παλιός γνώριμος των αρχών από το 2014 για απειλές εναντίον ενός άλλου ατόμου το οποίο προστατευόταν από τις μυστικές υπηρεσίες, όταν συνελήφθη στις 13 Οκτωβρίου αρχικά αρνήθηκε ότι είχε γράψει την απειλητική επιστολή αλλά αργότερα παραδέχτηκε ότι την  έγραψε αφού η επιστολή είχε τα δακτυλικά του αποτυπώματα και το δείγμα γραφής που του πήραν συμφωνούσε απόλυτα.

Διαβάστε επίσης 

Αποκάλυψη κόλαφος. Ο Τραμπ διατηρεί λογαριασμό σε Τράπεζα στην Κίνα

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας