22:08 Τρίτη 24 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Συνελήφθη γυναίκα με όπλο έξω από την έδρα της αστυνομίας του Καπιτωλίου

Συνελήφθη γυναίκα με όπλο έξω από την έδρα της αστυνομίας του Καπιτωλίου

Μια γυναίκα συνελήφθη την Τετάρτη έξω από τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας του Καπιτωλίου των ΗΠΑ, καθώς οι αρχές είδαν μια θήκη όπλου και το κοντάκι ενός μακριού όπλου στο όχημά της.

Η γυναίκα, που αναγνωρίζεται ως Kery Lynn McAttee, αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για οπλοφορία, ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση στο CBS News.

Η McAttee πάρκαρε μπροστά από το κτίριο και είπε στην αστυνομία ότι οδήγησε στην Ουάσιγκτον από το Μίσιγκαν θέλοντας να μιλήσει για «πληροφορίες που είχε για τις 6 Ιανουαρίου 2021», είπε η αστυνομία.

«Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η 58χρονη ύποπτη ερχόταν εδώ για να κάνει οτιδήποτε, εκτός από το να μιλήσει με τους αστυνομικούς μας», ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωση.

Στο όχημά της βρέθηκαν ένα άδειο τουφέκι διαμετρήματος 0,22 και ένα γεμάτο κυνηγετικό όπλο 0,410, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η McAttee κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή όπλου, κατοχή μη καταχωρημένων πυρομαχικών, παράνομη κατοχή ή μεταφορά ημιαυτόματου τουφέκι και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, ανέφερε η αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη

Η Πελόζι επιθυμεί τις ποινικές διώξεις βουλευτών που ενδέχεται να βοήθησαν τους εισβολείς του Καπιτωλίου

ΗΠΑ: Συγγνώμη για την αποτυχία τους από τους αξιωματούχους του Καπιτώλιου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας