4:37 Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Συνωστισμός στα ΚΤΕΛ Κηφισού - Πληθώρα δεμάτων από την επαρχία!

Συνωστισμός στα ΚΤΕΛ Κηφισού - Πληθώρα δεμάτων από την επαρχία!

Αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες ήταν η κίνηση στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Ο φακός του ereportaz.gr κατέγραψε εικόνες συνωστισμού ιδιαίτερα στο χώρο μπροστά από την παραλαβή των δεμάτων.

Φαίνεται ότι η δυσκολία που παρουσιάζεται στις ταχυμεταφορές, έστρεψαν τους πολίτες στην παροχή που προσφέρουν τα υπεραστικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ

Αρκετοί είναι οι πολίτες που θέλησαν να στείλουν δέματα για τις γιορτές μέσω των ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές στους σταθμούς όλης της χώρας.

Μπορεί οι μετακινήσεις να μην επιτρέπονται, ωστόσο τα ΚΤΕΛ πραγματοποιούν τα δρομολόγιά τους γεμάτα με δέματα, που οι πολίτες θέλουν να στείλουν στα οικεία τους πρόσωπα με τρόφιμα, δώρα ή άλλα προϊόντα.

Η διακίνηση πακέτων μέσω των ΚΤΕΛ υπολογίζεται πως είναι αυτές τις ημέρες αυξημένη ακόμα και σε τριψήφιο ποσοστό, καθώς σε μια περίοδο που οι εταιρείες κούριερ έχουν φτάσει στα όρια των δυνατοτήτων τους, οι πολίτες επιλέγουν το λεωφορείο, για να στείλουν τα δέματά τους, που ο παραλήπτης μπορεί να παραλάβει και αυθημερόν.

ΕΛ.ΑΣ: Έλεγχοι και πρόστιμα στα ΚΤΕΛ

Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι συνεχείς, ειδικά τις ώρες των αναχωρήσεων. Όπου δεν δικαιολογείται μετακίνηση στην επαρχία “πέφτει” ο μποναμάς – πρόστιμο των 300 ευρώ.

Η επιβατική κίνηση είναι πολύ μειωμένη βέβαια σε σχέση με πέρυσι, καθώς ελάχιστοι πολίτες μπορούν να ταξιδέψουν με βεβαιώσεις μετακίνησης, ενώ και κατά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μονοψήφιος αριθμός δρομολογίων. Μιλώντας με εκπρόσωπο των ΚΤΕΛ Κηφισού μας είπε ότι τέτοιες μέρες υπήρχαν 500 -600 αναχωρήσεις καθημερινά ενώ τώρα γίνονται το πολύ 45 δρομολόγια. κι αυτά με μειωμένες πληρότητες. “Ενώ η επιτρεπόμενη πληρότητα είναι 65%, τα λεωφορεία φεύγουν γεμάτα κατά μόνο 40%-50%”, αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: Άνοδος για τα κρούσματα με 873 – 55 θάνατοι – 476 διασωληνωμένοι

 

Εκτεταμένοι έλεγχοι και μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα – “Βροχή” τα πρόστιμα!

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας