8:43 Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Αβίωτη η σταθερότητα του πρωθυπουργού των Υποκλοπών και των Πάτσηδων»

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Αβίωτη η σταθερότητα του πρωθυπουργού των Υποκλοπών και των Πάτσηδων»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε περί… σταθερότητας την οποία εξασφάλισε στην κοινωνία η διακυβέρνησή του, οδηγώντας σε απάντηση τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πρωθυπουργό των Πάτσηδων, των υποκλοπών και της ακρίβειας», τονίζοντας ότι οι πολίτες «νιώθουν στο πετσί τους καθημερινά τα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη και την εξοργιστική αλαζονεία του»

«Όσα ψέματα κι αν πει, όσα πλαστά διλήμματα και να θέσει, θα αποτελέσει μια θλιβερή ανάμνηση», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση – απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού από το Αίγιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Όταν ο Πρωθυπουργός των Πάτσηδων, των υποκλοπών και της ακρίβειας τολμά και μιλά για προστασία των πολιτών και σταθερότητα, εννοεί σταθερότητα στις εκρηκτικές ανατιμήσεις, τη μείωση των εισοδημάτων, τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου από κάθε λογής γαλάζιες ακρίδες και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Οι πολίτες νιώθουν στο πετσί τους κάθε μέρα όχι μόνο τα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη αλλά και την εξοργιστική αλαζονεία του.

Και έχει καταλάβει μέχρι και ο ίδιος πλέον, ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές, όσα ψέματα και να πει, όσα πλαστά διλήμματα και να θέσει, θα αποτελέσει μία θλιβερή ανάμνηση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας