0:57 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

ΣΥΡΙΖΑ: Κεδίκογλου και ΠΑΣΟΚ δεν κατανοούν αυτά αυτά στα οποία υποτίθεται ότι απαντούν

ΣΥΡΙΖΑ: Κεδίκογλου και ΠΑΣΟΚ δεν κατανοούν αυτά αυτά στα οποία υποτίθεται ότι απαντούν

«Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και το ΠΑΣΟΚ, πότε δεν διαβάζουν και πότε δεν κατανοούν αυτά στα οποία υποτίθεται ότι απαντούν. Οι τελευταίοι που δικαιούνται να κάνουν υποδείξεις υπευθυνότητας είναι εκείνοι που ρίχνουν τη χώρα στα βράχια της απομόνωσης και της κοινωνικής ισοπέδωσης».

Αυτά απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσής του στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου και του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει για να καλύπτει την πολιτική του γύμνια. Σε ύβρεις δεν υπάρχει πια λόγος να απαντάει κανείς» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνέχισε «Τις απειλές στους επενδυτές και τους πολιτικούς αντιπάλους τις έχουμε ξανακούσει, όπως και τις απειλές να γίνει έρημος η οικονομία. Τώρα πρόσθεσε και τους τυχοδιωκτισμούς σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, που απειλούν να οδηγήσουν τη χώρα στο περιθώριο και την απομόνωση».

Σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε και το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι «βρίσκεται σε ένα ντελίριο μισαλλοδοξίας».

«Όμως σήμερα ανάμεσα στις γνωστές του κοινοτοπίες, υπάρχει μια απίθανη αποστροφή. Απευθυνόμενος στους εταίρους μας και τους επενδυτές τους λέει: «κρατήστε τα λεφτά σας για καμία πιο σίγουρη επένδυση».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας