9:07 Κυριακή 26 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Τ. Θεοδωρικάκος για τον 31χρονο νεκρό αστυνομικό - Είχε υπηρετήσει και στο γραφείο του: «Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου»

Τ. Θεοδωρικάκος για τον 31χρονο νεκρό αστυνομικό - Είχε υπηρετήσει και στο γραφείο του: «Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου»

Ο βουλευτής της ΝΔ, και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, που σκοτώθηκε το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου στο Πασαλιμάνι, όταν ένα κτήριο στο οποίο γίνονταν εργασίες κατασκευής κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οικοδομικά υλικά να τον καταπλακώσουν.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ, ανέφερε πως ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του, είχε υπηρετήσει για ένα διάστημα στα μέτρα ασφαλείας του πολιτικού του γραφείου.

«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την τραγική απώλεια του αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και Αστυνομικός τον οποίο γνώρισα όταν υπηρέτησε για ένα διάστημα στα μέτρα ασφαλείας στο πολιτικό γραφείο μου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στο πλοίο «Typhoon»

Η Κύπρος και το ΝΑΤΟ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας