20:18 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Τα δάκρυα της Ζήνας στο ζεϊμπέκικο του μικρού Μάριου για τον Γιώργο Καραϊβάζ - Το συγκινητικό αφιέρωμα στον δημοσιογράφο (βίντεο)

Τα δάκρυα της Ζήνας στο ζεϊμπέκικο του μικρού Μάριου για τον Γιώργο Καραϊβάζ - Το συγκινητικό αφιέρωμα στον δημοσιογράφο (βίντεο)

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Ζήνα Κουτσελίνη παρακολουθώντας τον μικρό Μάριο να χορεύει το ζεϊμπέκικο τραγούδι που έγραψε ο Στέλιος Μαργωμένος για τον Γιώργο Καραϊβάζ σε σύνθεση και ερμηνεία του Πάνος Μπλέτζα.

Ένα μεγάλο μέρος της σημερινής εκπομπής του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν αφιερωμένο στον δολοφονημένο δημοσιογράφο λίγο πριν τα 40 του που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή. Καλεσμένοι μεταξύ άλλων ήταν οι συντελεστές του τραγουδιού ψυχής ,που αφιέρωσαν στη μνήμη του Γιώργου .

Συγκλονίζουν μητέρα και αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ: “Να επικηρύξουν και να βρουν τους φονιάδες ,να ηρεμήσει η ψυχούλα του”(βίντεο)

 

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα δάκρυα και η συγκίνηση στην εκπομπή της για τον Γιώργο Καραϊβάζ – Η άδεια πολυθρόνα με τα λευκά λουλούδια(βίντεο)


Στην εκπομπή μεταδόθηκε ένα συγκινητικό βίντεο αφιέρωμα στον Γιώργο Καραϊβάζ.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας