3:58 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Τα καταστήματα IQOS λαμβάνουν πιστοποίηση “Covid-Shield” για δεύτερη χρονιά

Τα καταστήματα IQOS λαμβάνουν πιστοποίηση “Covid-Shield” για δεύτερη χρονιά

Τα καταστήματα ΙQOS πιστοποιήθηκαν ως «Covid-Shield» από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria για δεύτερη συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας την ασφαλή  εξυπηρέτηση των καταναλωτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «Covid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV Austria με γνώμονα την Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Οι εξαιρετικές αξιολογήσεις που έλαβαν τα καταστήματα IQOS από τους ίδιους τους καταναλωτές για την ασφάλεια στην φυσική εμπειρία εξυπηρέτησης έθεσαν τις βάσεις για την ασφαλή και παράλληλα υψηλή καταναλωτική εμπειρία εντός των καταστημάτων.

Τα καταστήματα IQOS ανοίγουν μια νέα σελίδα στην εξυπηρέτηση μέσω της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει τη λειτουργία τους. Φροντίζοντας για την τήρηση όλων των ενδεδειγμένων μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19, καταφέρνουν να διατηρούν στο ακέραιο την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές που επιθυμούν να απολαμβάνουν, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, την υψηλής ποιότητας προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που παρέχεται εντός των καταστημάτων.

Σε δήλωσή της, η Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων ΙQOS, κυρία Βάγια Σιμόγλου, ανέφερε: «H ασφάλεια των καταναλωτών και των εργαζομένων είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση που έλαβαν τα καταστήματα IQOS, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς επιβεβαιώνεται η ασφάλεια που εισπράττουν οι καταναλωτές από την πρώτη στιγμή που εισέρχονται στα καταστήματα. Πιο περήφανοι από όλα, όμως, είμαστε για την γρήγορη προσαρμογή των υπηρεσιών μας στα καταστήματα IQOS, καταφέρνοντας να παρέχουμε εν μέσω πανδημίας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα σε συνθήκες απόλυτης και πιστοποιημένης ασφάλειας για όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γερμανική απόβαση στο λιανεμπόριο

«Φωτιά» από ρεύμα και αέριο για τα ευάλωτα νοικοκυριά!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας