12:20 Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Τα σκάνδαλα πίσω από τον ξυλοδαρμό του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ - Οι καταγγελίες για παιδεραστία και τοκογλυφία (βίντεο)

Τα σκάνδαλα πίσω από τον ξυλοδαρμό του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ - Οι καταγγελίες για παιδεραστία και τοκογλυφία (βίντεο)

Τα σκάνδαλα πίσω από τον ξυλοδαρμό του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ – Οι καταγγελίες για παιδεραστία και τοκογλυφία

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ,μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για το παρασκήνιο της υπόθεσης του καθηγητή Αναστάσιου Δράκου ,που αποκάλυψε πρώτη σε πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”.

Ο εκδότης της εφημερίδας αναφέρθηκε στις καταγγελίες για παιδεραστία και τοκογλυφία αλλά και στις προσπάθειες που έκανε η “ΜΠΑΜ” να πάρει απαντήσεις γιατί ο συγκεκριμένος καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου παραμένει στη θέση του ,παρά τη σωρεία των κατηγοριών που τον βαραίνουν.

Απευθύναμε συγκεκριμένα ερωτήματα τόσο στο αρμόδιο υπουργείο όσο και στην πρυτανεία του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Από το γραφείο του πρύτανη Δημήτρη Μπουραντώνη μας ζήτησαν να στείλουμε email με συγκεκριμένα ερωτήματα, όπως και κάναμε. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν λάβαμε απάντηση.

Απευθυνθήκαμε και στο υπουργείο Παιδείας. Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος, δήλωσε αναρμόδιος και μας παρέπεμψε στον γενικό γραμματέα, Αποστόλη Δημητρόπουλο. Από την πλευρά του ο κ. Δημητρόπουλος μας ζήτησε να του στείλουμε το δημοσίευμα καθώς αγνοούσε, όπως είπε, πού βρίσκεται η υπόθεση. Ο ίδιος μας ανέφερε ότι υπέβαλε ερώτημα για το θέμα αυτό και επιφυλάχθηκε να μας απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Απάντηση δεν λάβαμε ποτέ…

 

καθηγητής

Η  ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ με δύο δημοσιεύματα της είχε αναφερθεί στις εκκρεμείς υποθέσεις που έχει με την δικαιοσύνη ο εν λόγω καθηγήτης.  Συγκεκριμένα στο ένα με τίτλο “Ο καθηγητής Πανεπιστημίου με κρατικές θέσεις, η τοκογλυφία και τα ανήλικα αγόρια” αναφέρει:

“Σε υπόθεση ακόμη χειρότερη και από εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη τείνει να εξελιχθεί ένα οικονομικό-σεξουαλικό θρίλερ το οποίο εκτυλίσσεται στην ΑΣΟΕΕ. Πρωταγωνιστής είναι γνωστός καθηγητής, ο οποίος, κατά δήλωσή του, απολαμβάνει την κυβερνητική ασυλία και στο πρόσφατο παρελθόν κατείχε δύο κομβικές κρατικές θέσεις.

Το πλέον δυσώδες και αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι η ασυλία την οποία εξακολουθεί και απολαμβάνει από τις πρυτανικές Αρχές, παρά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το αδίκημα της τοκογλυφίας, ενώ η Εισαγγελία τον ερευνά για αδικήματα που αφορούν γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, κακουργηματική απιστία και πολλά ακόμη! Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» δημοσιεύει ολόκληρο τον φάκελο της σκοτεινής υπόθεσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιέχει τις συγκλονιστικές καταθέσεις τριών συναδέλφων του πανεπιστημιακού με συγκλονιστικές περιγραφές σχετικά με τα ανήλικα αγόρια τα οποία συνήθιζε να «ενοικιάζει» στη Ρουμανία, ενίοτε και στην Ελλάδα, αλλά και τις σχέσεις που διατεινόταν ότι έχει με τον καταδικασμένο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη καθώς και άλλα πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος!

Η αλληλουχία των γεγονότων καταδεικνύει ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και επιβεβαιώνει το γνωστό ρητό που λέει «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις». Είναι ενδεικτικό ότι για τις ημέρες και τα έργα του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου, καθώς και άλλα σκάνδαλα στην ΑΣΟΕΕ είναι ενήμερος τόσο ο πρώην υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, όσο και η νυν υπουργός Νίκη Κεραμέως, καθώς και οι πρυτανικές Αρχές. Ενήμερος είναι, από την 1η Ιουλίου 2021, και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας. Τους προαναφερόμενους ενημέρωσε πανεπιστημιακός καθηγητής, ο οποίος μόνον ως αντικυβερνητικός μπορεί να χαρακτηριστεί.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW. DIKASTIKOREPORTAZ.GR 

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας