14:41 Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Τα SMS «ψυχολόγου» και Μπάµπη - οι άγνωστες καταθέσεις

Τα SMS «ψυχολόγου» και Μπάµπη - οι άγνωστες καταθέσεις

Τις άγνωστες καταθέσεις από τις οποίες προκύπτουν τα SMS που αντάλλαξαν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την «ψυχολόγο» Ελένη Μυλωνοπούλου πριν και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ
Η «Μ» φέρνει στο φως όλα όσα ειπώθηκαν από τον πιλότο και τη σύµβουλο στο Τµήµα Προστασίας Περιουσιακών ∆ικαιωµάτων της Ασφάλειας Αττικής

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκύπτει από τις νέες και άγνωστες μέχρι σήμερα καταθέσεις που έδωσαν τόσο ο συζυγοκτόνος όσο και η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών ∆ικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το αν η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει διαπράξει το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση αλλά και εκείνο της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Υπηρεσίες

Στην κατάθεση που έδωσε στις 8 Ιουνίου, η Ελένη Μυλωνοπούλου (εννέα ημέρες πριν από τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου), αφού πρώτα έκανε μια περιγραφή των υπηρεσιών που παρέχει, επισήμανε ότι οι πελάτες της γνώριζαν τι υπηρεσίες προσέφερε και ότι δεν δήλωσε ποτέ ψυχολόγος στο επάγγελμα, κάτι που, όπως είπε, επιβεβαιώνεται από την αναγραφή στην πινακίδα του γραφείου της αλλά και από την ιστοσελίδα.

Αναφερόμενη στην επίσκεψη του καθ’ ομολογίαν δράστη και της Καρολάιν είπε: «Μέσα Νοεμβρίου 2020 ήρθαν στο γραφείο μου ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος με τη σύζυγό του Καρολάιν και το βρέφος τους. Η συνάντηση ορίστηκε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας «DOCTORANYTIME». Όπως μου είπαν οι ίδιοι, ήρθαν σε μένα λόγω του μαιευτικού επαγγέλματός μου, καθώς και ότι ήμουν ειδική σε θέματα ψυχικής υγείας. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έκανε περίπου δώδεκα συνεδρίες, μία φορά την εβδομάδα. Η τελευταία συνεδρία πραγματοποιήθηκε γύρω στα μέσα Ιανουαρίου 2021.

Η Καρολάιν μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου, όπου έγραφε ότι είχε βοηθηθεί πάρα πολύ από τις συνεδρίες και θα ήθελε να διακόψει τις επισκέψεις της». Η «ψυχολόγος» απάντησε με μήνυμα στον πιλότο στις αρχές Φεβρουαρίου 2021 και του τόνισε ότι θα έπρεπε να συνεχίσουν, ενώ και εκείνος συμφώνησε. Έκτοτε δεν είχαν ξανά οποιαδήποτε επαφή. Η συγκεκριμένη αναφορά από μέρους της κυρίας Μυλωνοπούλου γεννά πολλά ερωτήματα. Για ποιο λόγο, τον Φεβρουάριο του 2021, η Καρολάιν αποφάσισε να διακόψει τις συνεδρίες; Για ποιο λόγο, όπως η ίδια συνομολογεί στην κατάθεση που έδωσε, έκρινε και ενημέρωσε τον Μπάμπη ότι έπρεπε να συνεχιστούν οι συνεδρίες; Τι ήταν αυτό που είχε «δει» στο ζευγάρι και κατά πόσον είπε την αλήθεια στη χλιαρή κατάθεση που έδωσε λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου εξήρε την «αγάπη» και το «πάθος» του ζεύγους;

Γιατί παρότι, όπως η ίδια λέει, ο 32χρονος πιλότος «παραδέχτηκε» ότι πρέπει να συνεχιστούν οι συνεδρίες, εντούτοις στη συνέχεια εξαφανίστηκε; Και ποιος ήταν εντέλει εκείνος ο οποίος έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα (στις αρχές Φεβρουαρίου 2021) από το κινητό της Καρολάιν; Η αδικοχαμένη κοπέλα ή ο σύζυγός της; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα τα οποία απασχολούν τις Αρχές και θα κληθεί η Ελένη Μυλωνοπούλου να απαντήσει στον ανακριτή, ο οποίος πλέον χειρίζεται την υπόθεση.

Ανοικτή γραμμή

Στη συνέχεια της κατάθεσής της η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας αναφέρθηκε και στις επαφές που είχε με τον συζυγοκτόνο μετά το στυγερό έγκλημα: «∆ύο μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν έστειλα γραπτό μήνυμα στον Αναγνωστόπουλο και του εξέφρασα τα συλλυπητήριά μου».

Η 57χρονη είπε ότι στη συνέχεια την…………………………………..

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας