22:43 Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Τα τρία ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να φτάνει στην κορυφή το 2022

Τα τρία ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να φτάνει στην κορυφή το 2022

Και τα τρία που θα δυσκολευτούν στα επαγγελματικά.

ναρωτιέστε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στα επαγγελματικά σας την νέα χρονιά; Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις για το 2022 και δείτε αν ανήκετε στα τρία τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς αναφορικά με τον χώρο εργασίας σας ή όχι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:


Τηλεργασία:

Ποιοι θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται;

Δίδυμοι

Η αξία τους αναγνωρίζετε και όλη τη χρονιά θα υποστηρίζονται από την παρουσία του Κρόνου. Για τους εκπροσώπους των Διδύμων προβλέπεται μεγάλη εύνοια στα επαγγελματικά με προτάσεις αυξήσεις στα οικονομικά να προβλέπονται. Σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα και τις επικοινωνιακές ικανότητες του ζωδίου σημαντικές γνωριμίες και καινούρια βήματα στην εργασία είναι σίγουρα.

Στα καλύτερα να ελπίζετε για το 2022, Ζυγοί. Με τον Δία στον 6ο οίκο σας μέχρι τις 10 Μαΐου αναμένεται αναγνώριση, επιτυχίες και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Αν μέχρι στιγμής αντιμετωπίζετε δυσκολίες στα επαγγλεματικά να περιμένετε μια πολύ καλή πρόταση – συνεργασία η οποία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και θα ικανοποιεί τα θέλω σας.

Τοξότης

Ετοιμαστείτε να λάμψετε! Χάρη στον Δία που θα βρίσκετε στον Άρη από τις 11 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποίησετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρείτε και τη δουλειά των ονείρων σας.

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν

Ταύρος

Δύσκολη και αρκετά απαιτητική προβλέπεται για τα επαγγελματικά η χρονιά που έρχεται. Επειδή, δεν συμπαθείτε πολύ τις αλλαγές, να θυμάστε πως πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να διατηρήσετε όσα έχετε κερδίσει. Οπλιστείτε με υπομονή και πείσμα και θα τα καταφέρετε.

Καρκίνος

Σκορπιός

Ιδιαίτερα δύσκολος θα είναι ο νέος χρόνος για τους Σκορπιούς στο επαγγελματικό κομμάτι. Ωστόσο, οι δυσκολίες που θα προκύψουν -αν αντιμετωπιστούν σωστά- ίσως γινουν ευκαιρίες για να κινηθείτε σε ένα κομμάτι που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Να θυμάστε πως οι αλλαγές που ίσως υπάρξουν τώρα, είναι μάλλον για κάτι πολύ καλύτερο.

marieclaire.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας