13:21 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Τάσος Γαϊτάνης: «Ο κ. Τσίπρας είναι ταυτισμένος με τον λαϊκισμό και το ψέμα»

Τάσος Γαϊτάνης: «Ο κ. Τσίπρας είναι ταυτισμένος με τον λαϊκισμό και το ψέμα»

«Η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί και έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της. Οι πολίτες βλέπουν ότι υπάρχουν λίστες χωρίς κανένα στοιχείο οι οποίες δημοσιοποιούνται με στόχο να κατηγορηθεί ο πρωθυπουργός», τόνισε ο εκπρόσωπος Τυπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ αναφερόμενος στο ζήτημα των υποκλοπών. Ο κ. Γαϊτάνης επισήμανε ότι από πουθενά δεν προκύπτει καμία έμμεση ή άμεση σχέση της κυβέρνησης με το κακόβουλο λογισμικό, «όπως προσπαθεί να μας πείσει ο κύριος Τσίπρας για να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κατάσταση».

Ανέφερε δε οτι ο κ. Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξη δεν αρνήθηκε την ύπαρξη κακόβουλων λογισμικών επί των ημερών του. Παράλληλα, ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε πως ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στη σύναψη σύμβασης για το κακόβουλο λογισμικό επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίνουν απαντήσεις σχετικά με το γεγονός αυτό. «Το θέμα των παρακολουθήσεων είναι μεγάλο ζήτημα για όλη την Ευρώπη. Στη χώρα μας η δικαιοσύνη θα το διερευνήσει και η κυβέρνηση θα φέρει θεσμικές πρωτοβουλίες για μεγαλύτερη θωράκιση όλων αυτών των διαδικασιών», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε ότι απέναντι στο λαϊκισμό και τα ψέματα του κ. Τσίπρα, η κυβέρνηση παράγει μετρήσιμο έργο και αυτό είναι που πρέπει να αναδειχτεί.

Ενδεικτικά υπενθύμισε πως σήμερα η χώρα αναπτύσσεται με το διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από την υπόλοιπη Ευρώπη, έχει μειωθεί σημαντικά η ανεργία, οι άμεσες ξένες επενδύσεις σημειώνουν ιστορικό ρεκόρ, 30 αμερικανικά πανεπιστήμια προσφέρουν δωρεάν προπτυχιακά μαθήματα σε Έλληνες φοιτητές, ενώ ξεκινούν και οι εξορύξεις του φυσικού αερίου, «μία πολύ μεγάλη σημασίας κίνηση για την πατρίδα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξοπλιστικά: Κυβέρνηση κατά Τσίπρα – «Εθνικά επικίνδυνος, θέτει ζήτημα ακύρωσης των συμφωνιών για Rafale και Belharra»

Υποκλοπές: Και ο εκδότης της «ΜΠΑΜ» Πέτρος Κουσουλός στη λίστα των παρακολουθήσεων

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας