17:23 Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Ταβέρνα Κρητικός: Στελέχη του υπουργείου Εργασίας κατέγραψαν τις ανάγκες σήμερα - Η κόρη Μητσοτάκη καθάριζε πατάτες!

Ταβέρνα Κρητικός: Στελέχη του υπουργείου Εργασίας κατέγραψαν τις ανάγκες σήμερα - Η κόρη Μητσοτάκη καθάριζε πατάτες!

Μετά τον Πρωθυπουργό και η κόρη του Δάφνη Μητσοτάκη πήγε σήμερα στην ταβέρνα “Ο Κρητικός” στο Κερατσίνι για να βοηθήσει τους εθελοντές να συσκευάσουν και να μοιράσουν το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό. Όπως έγραψε στην ανάρτηση του ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη πήγε από νωρίς στην ταβέρνα “καθάριζε πατάτες και συσκεύαζε τα τρόφιμα και δεν σταμάτησε να δουλεύει.”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ

Δημήτρης Καρκανοραχάκης κόρη Μητσοτάκη

Η Δάφνη Μητσοτάκη βοηθάει στη συσκευασία του φαγητού

Σήμερα στο εστιατόριο βρέθηκε κλιμάκιο του υπουργείου Εργασίας το οποίο κατέγραψε τις ανάγκες των ανθρώπων που στήνονται καθημερινά για ένα πιάτο φαγητό.

Το μενού σήμερα είχε χοιρινές μπριζόλες και πατάτες

Σημαντική όμως ήταν η προσφορά που έκανε Χανιώτικη εταιρεία ή οποία έστειλε ραντζάκια και κρεβατάκια για τα παιδιά τα οποία θα μοιραστούν σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Θερίζει” η πείνα στην Ελλάδα του κορωνοϊού: Προσωπικές ιστορίες συνανθρώπων μας που στήνονται “στην ουρά” για ένα πιάτο φαγητό…

 

Ιδιοκτήτης ταβέρνας “Κρητικός”: “Δεν έχω ψηφίσει ποτέ τον Μητσοτάκη αλλά έκανε δουλειά εδώ”(φωτό – βίντεο)

 


Σε ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης στο Facebook έγραψε:

“Καλή χρονιά!!! πάνω από 750 χοιρινές μπριζόλες σήμερα με ρύζι και πατάτες. Σήμερα μοιράσαμε και ρουχαλάκια, ράντζα-κρεβατάκια. Ευχαριστώ πολύ την Simple City S.A στη λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά που μας έστειλε ραντζάκια και κρεβατάκια για τα παιδιά να τα μοιράσουμε σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ τον Απολλώνιο Κερατσινίου , ευχαριστώ πολύ την terra Creta. Σήμερα είχαμε όλη μέρα το Υπουργείο Εργασίας και κατέγραψε όλο τον κόσμο, είδε τα προβλήματα του. Κάποια άνθρωποι δεν ήξεραν καν πως να πάρουν το ΚΕΑ, δόξα το θεό πλέον θα βοηθήσουν κόσμο. Σήμερα είχαμε από το πρωί μία μικρή εθελόντρια για την οποία πρέπει να είναι περήφανος ο πατέρας της γιατί της έλεγα κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και δεν σταμάταγε. Ομιλώ για την Δάφνη Μητσοτάκη που την είχαμε σήμερα όλη μέρα μαζί μας, καθάριζε πατάτες και συσκεύαζε τα τρόφιμα και δεν σταμάτησε να δουλεύει. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους εθελοντές που έρχονται και με βοηθάνε, ευχαριστώ και τους αφανεις ήρωες που μου φέρνουνε τρόφιμα και μπορώ και συνεχίζω.”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας