Πέμπτη 8 Μαΐου 2025

Ταύρος: Συνελήφθη σεκιούριτι που ξέχασε ανοιχτές τις μπάρες του ΟΣΕ

Στη σύλληψη ενός σεκιούριτι που εργαζόταν στις γραμμές του ΟΣΕ στη οδό Χαμοστέρνας στον Ταύρο προχώρησαν αστυνομικοί.

Ο σεκιούριτι φέρεται να είχε αφήσει την μπάρα ανοιχτή παρά το γεγονός ότι η κυκλοφορία των τρένων γινόταν κανονικά.

Συγκεκριμένα, το σοβαρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 10, όταν υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είχε ξεχάσει τις μπάρες ανοιχτές στη διάβαση των τρένων επί της Χαμοστέρνας και της Κωνσταντινουπόλεως.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σεκιούριτι είχε αποκοιμηθεί ενώ το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον μηχανοδηγό μιας αμαξοστοιχίας, μιας και ο υπάλληλος δεν ανταποκρινόταν στον ασύρματο.

Ο μηχανοδηγός όταν είδε ότι δεν μπορεί να βρει τον σεκιούριτι, επικοινώνησε με τον σταθμάρχη και τον ενημέρωσε για το περιστατικό. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες και κάποιος οδηγός ο οποίος βρέθηκε στο σημείο την ώρα του περιστατικού, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον υπάλληλο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισαγγελέας για υπόθεση Μάγγου: Χτυπούσανε τρεις έναν άνθρωπο –Ήταν πρωτόγονο αυτό που έγινε (video)

Απολογία Πισπιρίγκου: Το ψέμα, ο Γιαννάκης, η «διπρόσωπη» κουμπάρα και «η Δώρα με τον δικό της ανακριτή»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ