21:33 Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Τέμπη - Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας: Ο διευθυντής των Επειγόντων περιγράφει τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα

Τέμπη - Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας: Ο διευθυντής των Επειγόντων περιγράφει τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα

Ο Διευθυντής των Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισα Δημήτρης Μπαμπαλής περιγράφει και στο eReportaz με γλαφυρό τρόπο τα όσα αντιμετώπισε ο ίδιος και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μετά την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Το πως διαχειρίστηκαν την αρχική φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο αυτό δεν εφημέρευε χθες αλλά σε χρόνο ρεκόρ επανδρώθηκε και δέχθηκε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στην αρχή ήταν ασθενείς αλλά μετά άρχισαν να καταφθάνουν και τα πτώματα.

Ρεπορτάζ Νίκος Νικολετάκης

Μιλώντας στο ereportaz.gr είπε ότι από ένα σημείο και μετά “αποκαρδιωθήκαμε καθώς κατέφθαναν συνεχώς μόνο νεκροί. Οι περισσότεροι από αυτούς σε τραγική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύονται δύο άτομα στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες είναι ελαφρά. Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ αποχώρησαν οι τελευταίοι συγγενείς από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Στο ίδιο κτίριο έγιναν ταυτοποιήσεις με χρήση βιολογικού υλικού. Όσοι συγγενείς δεν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δικούς τους ανθρώπους θα επιστρέψουν το πρωί. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν γονείς οι οποίοι ζητούσαν έστω να εντοπιστούν κάποια μέλη από τα σώματα των παιδιών τους για να θάψουν.

Δείτε εδώ την συνέντευξη του και πως περιγράφει τα όσα έζησε την μαύρη αυτή ημέρα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεισόδια έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού

Γιώργος Μανώλης, Δήμαρχος Τεμπών: Μόλις αντίκρισα στο σημείο να καίγονται βαγόνια ράγισε η καρδιά μου… Η συγκλονιστική περιγραφή του

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας