6:56 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Τέλος εποχής για το MEGA, δεν διεκδικεί τηλεοπτική άδεια

Τέλος εποχής για το MEGA, δεν διεκδικεί τηλεοπτική άδεια

Πολύ μεγάλο το τίμημα των 35 εκατομμυρίων ευρώ για το MEGA Channel που δεν προτίθεται να κατέβει στην κούρσα διεκδίκησης μίας τηλεοπτικής άδειας (από τις επτά).

Αυτό σημαίνει πως από τη νέα τηλεοπτική εποχή θα απουσιάζει το Μεγάλο Κανάλι που από το 1989 μπαίνει στα σπίτια των Ελλήνων. Το ΕΣΡ έχει ανακοινώσει πως μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη όποιο κανάλι δεν έχει καταθέσει το φάκελο θα σταματήσει να εκπέμπει κι αυτό σημαίνει πως το MEGA θα συνεχίσει να εκπέμπει για επτά ακόμη εβδομάδες. Η προθεσμία κατάθεσης εκπνέει αύριο στις 15:00.

Σε ό,τι αφορά στις λεπτομέρειες της διαδικασίας αποσφράγισης ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Ροδόλφος Μορώνης, αποκάλυψε πως από την Παρασκευή, οπότε και αρχίζει, σε κάθε αποσφράγιση φακέλου θα είναι παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι των αιτούντων.

Η αποσφράγιση θα γίνει με τη σειρά που έχουν κατατεθεί οι φάκελοι, κάτι που σημαίνει ότι ο ΣΚΑΪ ήδη έχει κατοχυρώσει την πρώτη αποσφράγιση καθώς έχει καταθέσει φάκελο από την Τρίτη.

Με τη λήξη της αποσφράγισης των φακέλων, οι συμμετέχοντες έχουν περιθώριο 10 ημερών προκειμένου να υποβάλλουν ενστάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας