15:41 Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Θανάσης Αλευράς: «Ο δάσκαλος δεν ήθελε να διαβάσει την έκθεσή μου για να μη σοκαριστούν τα παιδιά» (βίντεο)

Θανάσης Αλευράς: «Ο δάσκαλος δεν ήθελε να διαβάσει την έκθεσή μου για να μη σοκαριστούν τα παιδιά» (βίντεο)

Για τον γάμο των γονιών του, όταν ο ίδιος ήταν 12 ετών μίλησε ο Θανάσης Αλευράς. Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό, το οποίο βίωσε, ως μαθητής δημοτικού.

Αρχικά, ο Θανάσης Αλευράς αναφέρθηκε στην απόφαση των γονιών του να παντρευτούν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λέγοντας: «Ο πατέρας μου είχε έναν πρώτο γάμο, δεν είχαν τελειώσει τότε οι διαδικασίες, τα διαζύγια δεν έβγαιναν εύκολα. Βγήκε το διαζύγιο και μετά βαρέθηκαν. Ήμασταν ήδη οικογένεια, ήρθα κι εγώ…

Κάποια στιγμή λένε δεν το κάνουμε; Αλλά εγώ ήμουν πια έκτη δημοτικού. Φόρεσα γραβάτα πρώτη φορά. Σε αυτή τη φωτογραφία που έχουν όλα τα ζευγάρια είμαι κι εγώ. Νόμιζα αρχικά ότι ήταν δικό μου το event και στενοχωρήθηκα που δεν μου έφεραν δώρο. Μετά κατάλαβα ότι αυτό ήταν και λίγο μπροστά για την εποχή. Ο καθένας η πρώτη εικόνα που έχει για τον κόσμο, η πρώτη ανάγνωση, είναι το σπίτι του».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός περιέγραψε πώς ο δάσκαλος που είχε στο σχολείο, λόγω συντηρητισμού, δεν είχε διαβάσει την έκθεση που έγραψε ο ηθοποιός μέσα στην τάξη.

«Ο δάσκαλός μου δεν διάβασε την έκθεση γιατί δεν του άρεσε, ήταν πολύ συντηρητικός. Η έκθεση ήταν πώς θα περάσουμε το καλοκαίρι, πώς φανταζόμαστε το γυμνάσιο κλπ. Κι εγώ είχα μείνει στο γεγονός ότι έχουμε ετοιμασίες γιατί παντρεύεται η μαμά με τον μπαμπά. Για έναν ψάλτη του 1989 πολύ συντηρητικό αλλά υπέροχο δάσκαλο, δεν ήθελε να τη διαβάσει και να την ακούσουν τα άλλα παιδιά μη σοκαριστούν», αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας