19:25 Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Θανάσης Κατερινόπουλος για Ανοιχτές Υποθέσεις: "Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από εκείνα τα σκληρά, τα δυνατά που έρχονται!"

Θανάσης Κατερινόπουλος για Ανοιχτές Υποθέσεις: "Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από εκείνα τα σκληρά, τα δυνατά που έρχονται!"

Καλεσμένος της εκπομπής Οδός Ζαρίφη ήταν ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ίδιος μίλησε για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα και για την εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό», στην οποία και συμμετέχει.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον καλεσμένο της λέγοντας ότι είναι ένας σταρ στο είδος του και ότι τον τον εκτιμά βαθύτατα και μάλιστα τόνισε ότι είναι ο  άνθρωπος που έχει πετύχει το μοναδικό πράγμα, να λατρεύετε από τουίτ ή όπως ονομάζεται πλέον πλατφόρμα Χ.

Στη συνέχεια η συζήτηση μπήκε στα βαθιά όπου μίλησαν πλέον για το πως έχει σχολιάσει διάφορες πολύ δύσκολες καταστάσεις και πως το έχει πετύχει αυτό του αν αποκρυπτογραφεί πολύ δύσκολες υποθέσεις. Και όταν η συζήτηση μπήκε στα πολύ βαθιά μίλησε για την εκπομπή Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό στην οποία είναι βασικό στέλεχος και για την οποία είπε ότι πιστεύει ότι η εκπομπή έχει μέλλον και ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από εκείνα τα σκληρά τα δυνατά που έρχονται!

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Κατερινόπουλος στην Κατερίνα Ζαρίφη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Πέρασαν το Σαββατοκύριακο στον Πόρο

Οι διαψεύσεις του Open για Στραβελάκη – Στάθη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας