17:57 Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Θάνος Πλεύρης: Έχασα τη μητέρα μου ενώ ήταν υγιέστατη, αναφέρει και συγκλονίζει

Θάνος Πλεύρης: Έχασα τη μητέρα μου ενώ ήταν υγιέστατη, αναφέρει και συγκλονίζει

Για την ξαφνική απώλεια της μητέρας του Νίκης μίλησε ο Θάνος Πλεύρης. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, ο Θάνος Πλεύρης περιέγραψε πώς έχασε ξαφνικά τη μητέρα του. Όπως λέει χαρακτηριστικά: “πραγματικά, ήταν μια αναπάντεχη απώλεια. Καθώς η μητέρα μου ήταν υγιέστατη και ενώ είχε βγει να περπατήσει, παρασύρθηκε από όχημα και τελικά έχασε τη ζωή της.

Από τη μια πλευρά είναι σοκαριστικό να πληροφορείσαι ότι από τη μια στιγμή στην άλλη κινδυνεύει η ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, αλλά από την άλλη και εγώ και η αδελφή μου προετοιμαστήκαμε, καθώς για περίπου έναν μήνα βρισκόταν διασωληνωμένη από το ατύχημα, τονίζει ο Θάνος Πλεύρης.

Στη μητέρα μου, Νίκη, οφείλω κατά πολύ και την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου και σίγουρα η απώλεια της μάνας είναι κάτι συγκλονιστικό όποτε και να γίνει, πόσω μάλλον όταν έρχεται αναπάντεχα, χωρίς να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο, λέει ο Θάνος Πλεύρης.

Από τη μία πλευρά χαίρομαι που θυμάμαι τη μητέρα μου μέχρι την τελευταία στιγμή υγιή και ακμαία, αλλά θλίβομαι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, διότι θεωρώ ότι είχε πολύ καλά, ποιοτικά χρόνια μπροστά της. Την καλύτερη ευχή μού την έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Τασούλας, όταν, εκφράζοντάς μου τα συλλυπητήριά του, μου ανέφερε ως παρηγοριά ότι θα πρέπει να σκέφτομαι ότι, όταν πέρασα την περιπέτεια της υγείας μου και τελικά σώθηκα, ήταν σαν να έδωσα στη μητέρα μου τη χαρά ακόμα μίας γέννας, ολοκλήρωσε όσα είπε ο κος. Πλεύρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Έβρο για την κατασκευή του νέου φράχτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ν.Δ.: «Σπέκουλα οι κατηγορίες για “ξέπλυμα”»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας