10:42 Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

«Θερμά συγχαρητήρια. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος.» : Ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνει τη σκυτάλη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα

«Θερμά συγχαρητήρια. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος.» : Ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνει τη σκυτάλη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα

Καλωσορίζοντας τον ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα:

«Θερμά συγχαρητήρια από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί. Έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλες δυσκολίες. Ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω τη φράση που είπες πως στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος».

Στην αντιφώνηση, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε πως «εσείς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από μένα», με τον Αλέξη Τσίπρα να σχολιάζει: «Κι εσύ από μπέιζμπολ».

Πράγματι, τόνισε από την πλευρά του ο κ. Κασσσελάκης, στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος, με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τον παροτρύνει: «Να χαρείς αυτές τις ημέρες γιατί στην πολιτική οι χαρές δεν είναι περισσιες».

Σημειώνεται ότι Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε από το σπίτι του στις 11:08 και μετέβη στη Βουλή με το μετρό.

Ο κ. Κασσελάκης ανακηρύχθηκε νικητής στον δεύτερο κύκλο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος για την ανάδειξη νέου προέδρου, με ποσοστό 56,69% (έναντι 43,31% που έλαβε η Έφη Αχτσιόγλου).

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στην παράταξη, ο κ. Τσίπρας τηλεφώνησε τηλεφώνησε τόσο στον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στην Έφη Αχτσιόγλου και τους συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσαν.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας