Κυριακή 15 Ιουνίου 2025

Θεσσαλονίκη: Αφέθηκε ελεύθερη η 30χρονη που πέταξε έμβρυο σε καντίνα

Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και μετά από συνεννόηση με τον εισαγγελέα η 30χρονη που πέταξε έμβρυο, το οποίο εντοπίστηκε πρωί της Παρασκευής δίπλα σε καντίνα στη Θεσσαλονίκη, αφέθηκε ελεύθερη.

Πυροβολισμοί στα Α. Λιόσια: Μαφιόζικο χτύπημα σε βάρος ημεδαπού που σχετίζεται με τη «ρωσόφωνη» μαφία – Η κόντρα με τη Greek Mafia

Η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση με το έμβρυο και παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Βάσει του ποινικού κώδικα και του άρθρου 405 απαγορεύεται η διακοπή κύησης μετά τον πέμπτο μήνα και μια βδομάδα.

Καιρός: Βροχές, τοπικές καταιγίδες και… αφρικανική σκόνη

Πρόκειται για μια γυναίκα 30 ετών με καταγωγή από την Αλβανία την οποία εντόπισαν αστυνομικοί στην περιοχή του Χαριλάου. Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε ότι ένιωσε αδιαθεσία, πήγε να ουρήσει και εκεί απέβαλε χωρίς να το καταλάβει. Η γυναίκα, πριν το περιστατικό, βρισκόταν σε γλέντι γάμου έγινε στην περιοχή.

Σίφνος: Πλοίο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι λόγω των ισχυρών ανέμων

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ένοιωσε αδιαθεσία και πόνο, διαπίστωσε αιμορραγία και βγήκε από το κέντρο που γινόταν το γλέντι. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στην πίσω πλευρά της καντίνας, όπου είχε έντονη αιμορραγία. Ωστόσο όπως είπε, εξαιτίας του χαμηλού φωτισμού, δεν αντιλήφθηκε ότι απέβαλε.

Το έμβρυο εντοπίστηκε γύρω στις 7 το πρωί και η αστυνομία έφτασε στο σημείο ύστερα από κλήση της ιδιοκτήτριας της καντίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ