18:24 Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Θεσσαλονίκη Δολοφονία Αλκη Καμπανού : «Τώρα θα μιλήσει η Δικαιοσύνη» – Οι δηλώσεις των γονέων του

Θεσσαλονίκη Δολοφονία Αλκη Καμπανού : «Τώρα θα μιλήσει η Δικαιοσύνη» – Οι δηλώσεις των γονέων του

Στο Δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη έφτασαν πριν από λίγα λεπτά οι γονείς του Άλκη Καμπανού, με τον πατέρα του να δηλώνει «τώρα θα μιλήσει η δικαιοσύνη». Οι γονείς του Άλκη Καμπανού θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους «12» που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου.

Την ώρα που περνούσαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο φώναξαν «αθάνατος» στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη όπως επίσης και ότι «είναι δικό μας παιδί».

«Τα ισόβια να είναι ισόβια» είπε η μητέρα του Άλκη

«Τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια» τόνισε από την πλευρά της η μητέρα του Άλκη και πρόσθεσε σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr, «να μείνουν όλη τη ζωή τους στη φυλακή και οι 12».

«Υπάρχει ειλικρινής θέση μεταμέλειας» – Η δήλωση δικηγόρου ενός κατηγορουμένου

Ο Παρασκευάς Παλάτοςσυνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων τόνισε σε δηλώσεις του:

«Αυτό που εισπράττω από τους κατηγορουμένους που έχω έρθει σε επαφή είναι ότι πράγματι υπάρχει μια ειλικρινής θέση μεταμέλειας που νομίζω θα εκφράσουν γιατί βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δυσάρεστο γεγονός. Θεωρώ ότι έχουν εκφράσει όλοι αυτή την όποια μεταμέλεια μπορούν να εκφράσουν σε αυτό τον χρόνο και θα την επαναλάβουν και θα την εκφράσουν και σε αυτό το δικαστήριο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας