14:08 Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Θυρίδες - Β. Γκουρούσης: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου υφίστανται αήθη επίθεση και κατασπαράζονται» -Τι προκύπτει από τις καταθέσεις

Θυρίδες - Β. Γκουρούσης: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου υφίστανται αήθη επίθεση και κατασπαράζονται» -Τι προκύπτει από τις καταθέσεις

Ο Βασίλης Γκουρούσης, που κρατείται προσωρινά για την διάρρηξη των “χρυσών” θυρίδων, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΤΑΡ «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε μεταξύ άλλων ότι “η γυναίκα του και τα παιδιά του υφίστανται αήθη επίθεση και κατασπαράζονται”.

Η δήλωση του 58χρονου

«Παρακαλώ όλον τον κόσμο να σεβαστεί τη δύσκολη στιγμή που περνώ εγώ και η οικογένειά μου και να αφήσουν όλοι τη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της και να μην προσπαθεί κανείς να επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου υφίστανται αήθη επίθεση και κατασπαράζονται στον βωμό της σκοπιμότητας. Η οικογένειά μου θα απέχει παντελώς από οποιαδήποτε πλέον δήλωση για να μπορέσει να εστιάσει στην αποκατάσταση του πόνου και στην αθώωσή μου. Όποιος δεν το σεβαστεί αυτό θα με λυπήσει πολύ και όταν θα αθωωθώ θα είναι αργά. Στην πορεία μου στη ζωή αποδεικνύεται περίτρανα πώς είμαι ως άνθρωπος, πατέρας, σύζυγος και παππούς. Έχω εναποθέσει την υπόθεσή μου στον δόκτορα Γιώργο Φιτσιάλο ο οποίος με απόλυτη επιστημονική τεκμηρίωση ευελπιστώ να βοηθήσει τον κύριο ανακριτή στην αποκάλυψη της αλήθειας. Όλα τα υπόλοιπα που διαρρέουν ως κουτσομπολιό δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κατηγορούμενος είμαι μόνος μου και ουδείς άλλος από το συγγενικό, φιλικό, επαγγελματικό μου περιβάλλον δεν έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στη δικογραφία. Εξάλλου όπως θα αποδειχτεί ούτε εγώ έχω εμπλοκή. Αλλά ελλείψει οποιουδήποτε άλλου ενόχου γίνεται προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση στο πρόσωπό μου(…) Θέλω να πω στην οικογένειά μου “Ψηλά το κεφάλι” όπως μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόμαστε στη ζωή».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάρρηξη “χρυσών” θυρίδων: Άλλα τέσσερα πρόσωπα στο “μικροσκόπιο” των αρχών – Τι είπε ο κοσμηματοπώλης στο ereportaz.gr

Υπόθεση Ριχάρδου: Tο απαλλακτικό βούλευμα εκθέτει και τον Τσίπρα – Ο εντολέας μου αισθάνεται δικαιωμένος


Στην εκπομπή μίλησαν η μητέρα και η αδελφή της Τέτας Καμπουρέλη :

«Το παιδί μου δεν ξέρει τίποτα. Είναι από τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Είναι ένα αθώο πλάσμα. Δεν ξέρω αν είναι αθώος. Εγώ ήμουν στο σπίτι, από την τηλεόραση έμαθα. Περνάμε ένα δράμα όλη η οικογένεια. Εγώ τον κόσμο τον έχω ζήσει από παιδάκι και έχω δει την κακία. Εδώ σταύρωσαν τον Χριστό και δεν θα σταυρώσουν έναν άνθρωπο που δεν ξέρουν αν το έκανε ή δεν το έκανε; Στην οικογένειά μας δεν έχω πάει ποτέ στην Αστυνομία. Έχω μάθει στα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά» είπε η μητέρα της κ. Καμπουρέλη.

Όσο για την αδελφή της είπε: «Μου φαίνεται απίστευτο. Τι να μου πει κι αυτό το κορίτσι; Πού να ξέρει; Πιστεύω ότι είναι αθώος. Δεν μας λέει πολλά πράγματα. Με το μέρος της είμαι».

“Γιάννης Μαρακάκης: Ανύπαρκτα τα μέτρα φύλαξης – Καλύτερα να τα θάβεις στο χώμα ή να τα κρύβεις στο μαξιλάρι”

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος δύο των θυμάτων ο οποίος χαρακτήρισε ανύπαρκτα τα μέτρα φύλαξης στο κεντρικότατο αυτό κατάστημα. Καλύτερα να τα θάβεις στο χώμα ή να τα κρύβεις στο μαξιλάρι είπε χαρακτηριστικά:

Καθαρά είναι τα 3 πανάκριβα ρολόγια που είχε πάρει  η αστυνομία από κοσμηματοπωλείο μάρτυρα στην υπόθεση ώστε να εξεταστούν αν σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την υπόθεση του ριφιφί.

Ο κοσμηματοπώλης εξεταζόταν μαζί με άλλους τρεις μάρτυρες για το αν έχει σχέση με τον κατηγορούμενο Βασίλη Γκουρούση με τις αρχές να τον καλούν για να μάθουν τα «τι, ποιος, από πού» της γνωριμίας τους. Ο κοσμηματοπώλης ανέφερε στην αστυνομία ότι η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική.

Να επισημανθεί ότι στις έρευνες θα συμμετάσχουν και κλιμάκια της Ιντερπόλ ώστε να διερευνηθούν οι διαδρομές των κλοπιμαίων. Δείτε τι εκλάπη  από τις θυρίδες σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων ,όπως το παρουσίασε η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας