Τί απαντά ο Μ. Σαλμάς στην καταγγελία της Ενωσης Δικαστών για παρεμβασεις

Τί απαντά ο Μ. Σαλμάς στην καταγγελία της Ενωσης Δικαστών για παρεμβασεις

Τη δική του εκδοχή για την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σχετικά με τηλεφωνικές παρεμβασεις για εκκρεμή υπόθεσή του δίνει ο Μάριος Σαλμάς μιλώντας στο eReportaz.gr.

Όπως εξηγεί η υπόθεση αφορά τη μήνυση την οποία έχει καταθέσει σε βάρος του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση της NOVARTIS και νυν κατηγορούμενου Νiκου Μανιαδάκη. Ο πρώην υπουργός υγείας και βουλευτής της ΝΔ διαψεύδει τις δημοσίες καταγγελίες της Δικαστικής Ένωσης για απόπειρα παρέμβασης σε δικαστή και εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.

Όπως εξηγεί μια ακόμα εισαγγελική λειτουργός η οποία είχε χρεωθεί να «τρέξει» και να διερευνήσει τα καταγγελόμενα έθεσε αίτημα εξαίρεσης.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο αρμόδιο συμβούλιο και συγκεκριμένα στο 6ο τμήμα βουλευμάτων στο Πρωτοδικείο Αθηνών. «Από το τηλέφωνο του γραφείου μου κάλεσα το υπηρεσιακό τηλέφωνο του συγκεκριμένου τμήματος. Ζήτησα να μιλήσω με τον πρόεδρο κ. Σεβαστίδη για να πληροφορηθώ ως πολίτης και μήνυσης τι μέλει γενέσθαι με αυτήν την υπόθεση η οποία καρκινοβατεί σχεδόν ένα χρόνο.

Ούτε παρενέβην, ούτε τίποτα. Το μόνο το οποίο ζήτησα ήταν να πληροφορηθώ την πορεία της μετά το νέο αίτημα εξαίρεσης που κατέθεσε  η Εισαγγελέας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαλμάς ο οποίος δήλωσε έκπληκτος για την ανακοινωση περί παρεμβάσεων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγες ώρες αναμένεται επίσιμη ανακοίνωση από τον Μάριο Σαλμά.

Σχόλια