21:14 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Τι πραγματικά ισχύει με τον Δημήτρη Κοντομηνά

Τι πραγματικά ισχύει με τον Δημήτρη Κοντομηνά

Στο θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ νοσηλεύεται ακόμα ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Δημοσιεύματα σήμερα έκαναν λόγο για “μεταφορά του σε ένα πολύ οργανωμένο ίδρυμα φροντίδας κατόπιν απόφασης της οικογένειας του μιας και εκεί οι παροχές θα είναι στοχευμένες και πολύ καλύτερες”. Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz.gr αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η ιστοσελίδα μας είχε αποκαλύψει από το 2019 τη μάχη που δίνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς απομονωμένος από συγγενείς αλλά και φίλους. Μάλιστα οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης του επιχειρηματία ο οποίος αιφνιδίως περί τα μέσα Οκτωβρίου “χάθηκε από προσώπου γης” καθώς χάρη σε συντονισμένες ενέργειες της κόρης του και του γαμπρού του εισήχθη εσπευσμένα στην κλινική και απομονώθηκε ακόμη και από τους πλέον στενούς του συνεργάτες.

Θρίλερ

Η αποκάλυψη της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” αλλά και του eReportaz σχετικά με το ιδιότυπο θρίλερ το οποίο εξελισσόταν με τον Δημήτρη Κοντομηνά προκάλεσε σοκ στην κοσμική και επιχειρηματική Αθήνα. Το Σεπτέμβριο αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αμερική όπου είχε ταξιδέψει συνοδεία της συντρόφου του Λόρι ο επιχειρηματίας απομονώθηκε από τους πάντες και τα πάντα αρχικά στο σκάφος του, μετέπειτα στην κατοικία του στην Βαρυπόμπη και στη συνέχεια στην ιδιωτική κλινική. Τα κινητά του τηλέφωνα αφαιρέθηκαν, ενώ στενοί συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι καθώς και η σύντροφός του αδυνατούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο έγινε κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της κόρης του Μαρίας και του συζύγου της Αριστοτέλη Τζιαμπίρη, ενώ από τα ίδια πρόσωπα φέρεται να δόθηκε η εντολή περιορισμού των επισκέψεων που θα δεχόταν ο επιχειρηματίας. Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε για να αντιμετωπίσει (;) κάποια κενά μνήμης που αντιμετώπιζε. Την ίδια περίοδο που βάσει συγκεκριμένων καταγγελιών φέρεται να βρισκόταν σε καταστολή και πλήρως απομονωμένος από το περιβάλλον του, ολοκληρωνόταν η μεταβίβαση των μετοχών της τηλεόρασης του Alpha στην MotorOil.

Μαρτυρίες προσώπων που βρίσκονταν στο πλευρό του επιχειρηματία έκαναν λόγο για μια κίνηση η οποία έγινε εν αγνοία του Κοντομηνά (!) καθώς ο επιχειρηματίας φέρεται να μην είχε τη διαύγεια να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι από ένα σημείο και μετά τόσο στην Βαρυπόμπη όσο και στο Νοσοκομείο τον επισκέπτονταν μόνο η κόρη του και ο γαμπρός του, μέλη της νομικής του ομάδας και ορισμένοι στενοί συνεργάτες όπως ο Μανώλης Μαλέλης ο οποίος απεβίωσε από κορωνοϊό.

Την ίδια περίοδο ο Κοντομηνάς φέρεται να αποφάσισε να λύσει το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει με την Λόρι Χόλκομπ. Την απόφαση ανακοινωσε στην αμερικανίδα σύντροφό του Κοντομηνα ο δικηγόρος του ο οποίος τη συνάντησε τον Οκτώβριο. Το περιβάλλον της πάντως αφήνει να εννοηθεί ότι για η λύση του συμφώνου συμβίωσης δεν έβρισκε σύμφωνο τον Κοντομηνά καθώς εκείνος είχε καταστεί άβουλο ον στα χέρια συγκεκριμένων προσώπων.

Μετά την αποκάλυψη της “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και ότι πολύ σύντομα θα εξερχόταν του Νοσοκομείου. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Παρά τις γνώμες ορισμένων ειδικών που τον επισκέφτηκαν ότι η παραμονή του στο θεραπευτήριο δεν ήταν ενδεδειγμένη για την αντιμετώπιση των ανοϊκών επεισοδίων που παρουσίαζε καθώς και ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στο σπίτι του, ο Κοντομηνάς παρέμεινε στο νοσοκομείο. Μόνος και απομονωμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δ. Κοντομηνάς: Κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο

 

Δημήτρης Κοντομηνάς: Τα μοναχικά Χριστούγεννα στο Υγεία

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας