7:28 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Τι συγκλονιστικό αποκάλυψε η αξονική τομογραφία στους δύο "εξωγήινους" σκελετούς. (Βίντεο)

Τι συγκλονιστικό αποκάλυψε η αξονική τομογραφία στους δύο "εξωγήινους" σκελετούς. (Βίντεο)

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της επιστημονικής κοινότητας για τους δύο «μη ανθρώπινους σκελετούς» που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Κογκρέσο στο Μεξικό από ερευνητή-ειδικό στα θέματα των UFO.

Τα σενάρια για UFO δίνουν και παίρνουν και για αυτό ειδικοί που μελέτησαν- μεταξύ άλλων κάνοντας αξονική τομογραφία- τα λείψανα από τους δύο «μη ανθρώπινους σκελετούς» εξέφρασαν την άποψη πως δεν ήταν συναρμολογημένα. Μεξικανοί γιατροί πραγματοποίησαν μια σειρά εργαστηριακών μελετών στα λείψανα, αφού ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και αρχαιολόγοι υποστήριξαν ότι αποτελούσαν μέρος μιας φάρσας. Οι σαρώσεις μέσω ειδικής τεχνολογίας που έγιναν στα δύο «εξωγήινα σώματα» στο Μεξικό δείχνουν, σύμφωνα με τους γιατρούς, ότι δεν είναι συναρμολογημένα ή αποτέλεσμα κάποιας παρέμβασης.

Σύμφωνα με τον Jose de Jesus Zalce Benitez, διευθυντή του Ινστιτούτου Ερευνών Επιστημών Υγείας, οι μελέτες έδειξαν ότι τα σώματα ανήκαν σε έναν ενιαίο σκελετό και δεν ήταν συναρμολογημένα. Για το θέμα έχει τοποθετηθεί και ειδικός της NASA προ ημερών.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο σκελετοί οι οποίοι ανασύρθηκαν από το Κούσκο του Περού παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κογκρέσο, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από επιστήμονες, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο και ειδικό στα θέματα των UFO, Τζέιμι Μάουσαν. Παρών ήταν επίσης και ο Ράιν Γκρέιβς, εκτελεστικός διευθυντής του Americans for Safe Aerospace και πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάουσαν ισχυρίζεται ότι έχει κάνει μια εξωγήινη ανακάλυψη. Το 2015, ισχυρίστηκε ότι ένα μουμιοποιημένο σώμα που βρέθηκε κοντά στη Νάζκα στο Περού ήταν σώμα εξωγήινου, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τα λείψανα ενός παιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας