Την ξεμπρόστιασε την Ντρίο η Καγιά. Δείτε το βίντεο!

Την ξεμπρόστιασε την Ντρίο η Καγιά. Δείτε το βίντεο!

Σε κάμερα γνωστής πρωινής εκπομπής μίλησε η Βίκυ Καγιά για το φετινό GNTM, αλλά και για τα όσα είπε η Μέγκι Ντριο περί ανάδειξης της νικήτριας του παιχνιδιού.
«Έχει πολύ ωραία κόνσεπτς, φαντασμαγορικά, έχουμε μπει πιο βαθιά στο κομμάτι της μόδας, γιατί και τα κορίτσια ήταν πιο διαβασμένες και ήξεραν πού ήρθαν, οπότε όλοι συμμετέχουν με έναν άλλο τρόπο που έχει γνώμονα τη δουλειά. Δεν πιστεύω ότι έχει περισσότερο ριάλιτι φέτος. Πέρυσι είχε περισσότερο ριάλιτι», υποστήριξε η παρουσιάστρια του ριάλιτι, δίνοντας έτσι μια εξήγηση στο γιατί το επίπεδο στον φετινό κύκλο είναι ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι.

Όσο για τον τελικό του παιχνιδιού αποκάλυψε ότι ο τελικός «δεν θα γίνει στο Μιλάνο, θα γίνει στην Ελλάδα. Θα γίνουν κάποια γυρίσματα στο εξωτερικό, αλλά δεν θα σας πω πού, γιατί δεν κάνει», αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι ο τελικός θα γίνει τον Δεκέμβρη όπως και πέρυσι.

«Ανυπόσπαστη πληροφορία και καταγγελία άνευ προηγουμένου» χαρακτήρισε η Βίκυ Καγιά τους ισχυρσιμούς της Μέγκι Ντρίο ότι η Κάτια έχει ανακηρυχθεί ήδη νικήτρια λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «η Μέγκι γενικά λέει διάφορα μόνη της».

(Video:zappit.gr)

Σχόλια