13:21 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Το αισχρό βίντεο (του 2012) που "ξέχασε" ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Το αισχρό βίντεο (του 2012) που "ξέχασε" ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
  • Έχει το πορνό βίντεο αναρτημένο εδώ και εννέα χρόνια εκθέτοντας τα χαρακτηριστικά πρώην συντρόφου του

  • «Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό». Οι αρρωστημένες δημοσιεύσεις του σε ιστότοπο οίκων ανοχής και οι αλλαγές στα ψευδώνυμα μετά την πρώτη μήνυση!

Του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ

Νέα στοιχεία-ντοκουμέντα τα οποία καταδεικνύουν τους «ψευδείς» ισχυρισμούς του Στάθη Παναγιωτόπουλου περί «μαύρης περιόδου» που τον οδήγησε να ανεβάσει τις ερωτικές περιπτύξεις του με ανυποψίαστες παρτενέρ στο Διαδίκτυο, και ότι μετά κατέβασε το υλικό, προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Ο «ροζ» παρουσιαστής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δημοσιοποιήσει τα τελευταία τουλάχιστον δεκατρία χρόνια περισσότερα από είκοσι ερωτικά βίντεο και εκατοντάδες φωτογραφίες, περίπου δέκα διαφορετικών γυναικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο η πρώτη μηνύτρια αναγνώρισε τον εαυτό της σε τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες (!) που έγιναν βορά στα αδηφάγα βλέμματα εκατομμυρίων ανδρών εδώ και χρόνια.

Από τα νέα στοιχεία τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή μας προκύπτει ότι ο «ξεχασιάρης» Στάθης… αμέλησε να αποσύρει ένα βίντεο που ανάρτησε πριν από εννέα χρόνια και στο οποίο μια γυναίκα, που διακρίνεται το πρόσωπο της, επιδίδεται σε στοματικό έρωτα. Σύμφωνα με τον τίτλο πρόκειται για μια πρώην φίλη του, την οποία ο πρώην παρουσιαστής εκθέτει κανονικότατα!

Το βίντεο παρέμενε ενεργό ακόμα και μετά την απόφαση να αφεθή ελεύθερος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Σε αυτό φαίνονται τα χαρακτηριστικά της ερωτικής του παρτενέρ

2012

Ο λογαριασμός έχει δημιουργηθεί τουλάχιστον από το 2012. Χρησιμοποιείται το ίδιο όνομα χρήστη με το οποίο ο Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που εξέθεταν τις ερωτικές του παρτενέρ. Πρόκειται για το παρατσούκλι Ολλανδού τραγουδιστή, στο οποίο ο πρώην παρουσιαστής χρησιμοποιεί και την ημερομηνία γέννησής του (1963).

 

Το λινκ του συγκεκριμένου βίντεο υπάρχει μάλιστα σε ανάρτηση από γνωστή ελληνική ιστοσελίδα με θέματα για τον αγοραίο έρωτα. Εκεί χρήστης παραθέτει και άλλο ενεργό λινκ με κλιπ ερωτικού περιεχομένου από άλλο site και το ίδιο όνομα χρήστη (W… 63).

Οι αναρτήσεις αυτές γίνονται σε ξεχωριστό θέμα συζήτησης με τίτλο: “Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το «Ράδιο Αρβύλα» – Τον καταγγέλλουν για «revenge porn”. Σε αυτήν τα μέλη της ιστοσελίδας σχολιάζουν τις εξελίξεις, ορισμένοι φαίνεται μάλιστα να… απολαμβάνουν τη δημοσιότητα που γνώρισε το site μετά τις αποκαλύψεις της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Όπως είχαμε αναφέρει πρώτοι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε ανοίξει λογαριασμούς  στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τους οίκους ανοχής. Εκεί ανέβαζε βίντεο και εικόνες από τις ερωτικές συντρόφους του.

Σήμερα η «Μ» αποκαλύπτει ότι ο ίδιος έκανε εγγραφή το 2009 με username το γνωστό W… χωρίς αριθμητικό πρόσημο. Το 2012 παρέθεσε βίντεο λινκ από μεγάλη ιστοσελίδα πορνό και ρωτούσε τα άλλα μέλη του φόρουμ να του πουν τη γνώμη τους. Έγραφε μεταξύ άλλων: «Δείτε εδώ δικιά μου παραγωγή. Μας αρέσουν τα σχόλια».

Οι χρήστες της ελληνικής ιστοσελίδας με τους οίκους ανοχής όντως σχολίασαν το βίντεο και όχι με τα καλύτερα λόγια…

Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο λινκ είναι ανενεργό.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άνοιξε αργότερα άλλον λογαριασμό στην ελληνική ιστοσελίδα με το γνωστό από τη μήνυση προφίλ του, που περιλαμβάνει τη χρονολογία γέννησής του. Όμως φαίνεται ότι μετά την πρώτη καταγγελία σε βάρος του χρησιμοποίησε από τον Οκτώβριο του 2019 ως δεύτερο «όνομα χρήστη» το ίδιο γραμματικό μέρος, αλλά πλέον συνοδευόταν από τον αριθμό «75».

Μέλος του φόρουμ απαντώντας σε σχόλιο «φανταστείτε την περίπτωση να έχει ποστάρει εδώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος» ανέφερε: Έχει ποστάρει φωτογραφίες που υπάρχουν και στα φόρουμ που είχε αναρτήσει φωτογραφίες ως W…

Με αυτό το προφίλ, όπως αποκαλύψαμε, έκανε πολλές αναρτήσεις με χυδαίο περιεχόμενο σε φόρουμ με θέμα: «Φωτογραφίες από τις κοπέλες/γυναίκες μας».  Ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες γυναικών με τις οποίες διατηρούσε μέχρι και πρόσφατα ερωτική σχέση. Αρκετές από αυτές τις επιδεικνύει ως τρόπαια.

«Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει» γράφει σε αισχρή δημόσια ανάρτησή του στις 21 Μαρτίου 2021.

Ένα μέλος του φόρουμ σχολιάζει: Χμμμ not bad. Από μπροστά;

Τότε ο W… στέλνει φωτογραφίες με κοντινό πλάνο της φίλης του ενώ κάνουν σεξ, καθώς και μία στην οποία φαίνονται τα στήθη και λίγο το πρόσωπό της.

Έχει μάλιστα ως φωτογραφία προφίλ μια κοντινή λήψη από ερωτική πράξη. Μερικές από τις χυδαίες αναρτήσεις του, συνοδευόμενες από φωτογραφίες παρτενέρ του που καταφέραμε να εντοπίσουμε, είναι οι εξής:

  • Στις 17 Απριλίου 2021 ανέβασε μία κοντινή φωτογραφία από σεξουαλική πράξη με γυναίκα με την υποτιμητική έκφραση: «Κι άλλη άποψη της κ…».

  • Στις 30 Απριλίου 2021 σχολίασε σε ανάρτηση άλλου μέλους: «Πω πω στρινγκάρα η άτιμη… π… μου τον έκανε».
  • Την 1η Μαΐου 2021 ο «W» ανέβασε και πάλι μια φωτό με close up από ερωτική πράξη και έγραψε ως λεζάντα: «Αναμνήσεις…».

  • Νωρίτερα, στις 28 Νοεμβρίου 2020 είχε ανεβάσει φωτογραφία γυμνόστηθης κοπέλας με τίτλο «Αληθινή 100%».

 

Η τρίτη γυναίκα που τον έχει καταγγείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 42 ετών και αναγνώρισε τον εαυτό της σε ανάρτηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Ο ίδιος στην απολογία του είπε ότι έχει σβήσει όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες, αλλά ξέχασε ότι είχε λογαριασμό στο συγκεκριμένο site.

Το συγκεκριμένο φόρουμ, που είχε πάνω από 2.750 αναρτήσεις εδώ και χρόνια, διαγράφηκε λίγο μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Απορώ!»

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μεταξύ άλλων είπε ότι παρακολουθεί και αναμένει τη δικαίωσή της και πρόσθεσε: «Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν με έχουν καλέσει για κάποια συμπληρωματική κατάθεση. Έχω πάρα πολλά στοιχεία και μπορώ να βοηθήσω τις Αρχές. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν με καλούν να τους τα πω. Με στενοχωρεί το γεγονός ότι η δικιά μου περίπτωση έχει χαρακτηριστεί απλό πλημμέλημα, καθώς εγώ έχω πληγεί περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια. Το δικό μου υλικό που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλο, δηλαδή τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες αναρτημένες σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες. Επίσης έχοντας επικοινωνία μαζί του μετά τη μήνυση γνωρίζω επακριβώς πώς έπραξε και τη στάση που είχε από εκεί και έπειτα».

Η ίδια αναφέρθηκε στις αναρτήσεις που έκανε στην ιστοσελίδα των οίκων ανοχής με νέο παραλλαγμένο προφίλ  που αποκαλύψαμε: «Το προφίλ που έχει κυκλοφορήσει τώρα στα sites το άνοιξε μετά το 2019, όταν αναγκάστηκε να κλείσει τα άλλα προφίλ, και σε αυτό ανέβαζε μέχρι Μάιο του 2001 και φαίνεται ότι επισκέφτηκε τον συγκεκριμένο ιστότοπο στις 2/11, δηλαδή την επομένη του γάμου του» σημείωσε.

Μέλη του φόρουμ σχολιάζουν τη σύλληψη και τις κατηγορίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Οικονομικό όφελος»

«Τα χρήματα που όρισαν να πληρώσει για να βγει με εγγύηση 30.000 ευρώ θεωρώ ότι είναι πολλά, ειδικά για τις εποχές που ζούμε. Δεν ξέρω τα οικονομικά του, αλλά με βάση όσα μου ισχυριζόταν ο ίδιος ζοριζόταν και ζητούσε δανεικά από τη μητέρα του. Τώρα ξαφνικά πού τα βρήκε τόσα χρήματα; Από την πρώτη στιγμή στις μηνύσεις που έκανα με τη δικηγόρο μου κάναμε λόγο για οικονομικό όφελος και είμαι σίγουρη ότι τελικά θα αποδειχθεί».

Αναφερόμενη στη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι «ξέχασε να κατεβάσει το βίντεο», η πρώτη καταγγέλλουσα είπε:  «Ακούγεται παράλογη καθώς ακόμα και εγώ ήξερα ακριβώς τι είχε ανεβάσει και σε ποιους ιστότοπους με μια απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο με βάση το username του. Επιπλέον την περίοδο που είχαμε επικοινωνία στην ουσία εγώ τον παρακαλούσα να σβήσει υλικό δικό μου, καθώς είχε μείνει και δεν μπορούσα να το σβήσω μόνη μου, αλλά και των άλλων γυναικών, και στην πραγματικότητα έσβησε φωτογραφίες από το ξένο blog πριν από έναν χρόνο, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2020 με Ιανουάριο του 2021, για το ελληνικό site που βγήκε στη δημοσιότητα εδώ και δύο μέρες. Εγώ δεν είχα γνώση και δεν το είχα εντοπίσει γιατί είχε διαφορετικό username. Προφανώς άνοιξε άλλο λογαριασμό για να συνεχίσει τη δράση του, γιατί ήξερε ότι γνώριζα για όλα τα άλλα. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση ότι δεν φοβήθηκε ποτέ και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σβήσει τα πάντα και να απέχει από τέτοιες δραστηριότητες μέχρι τουλάχιστον να εκδικαζόταν η υπόθεση. Πιστεύω ότι ήταν σίγουρος ότι θα με επηρεάσει για να αποσύρω τη μήνυση ή να έχω μια επιεική στάση στο δικαστήριο, καθώς ήξερε ότι μπορούσε να με χειριστεί πλήρως λόγω των συναισθημάτων που είχα γι’ αυτόν».

 

«Το ξέχασα»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέστρεψε την Τρίτη στο σπίτι του μετά και τη δεύτερη απόφαση να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους. Είχε προηγηθεί η νέα απολογία του πρώην συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» και για την τρίτη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του στο Διαδίκτυο.

Ο παρουσιαστής κλήθηκε να δικαιολογήσει τις αδιανόητες πράξεις του, όταν πριν από 15 χρόνια τράβηξε sex tape με την τότε σύντροφό του και το ανέβασε σε ελληνικό site οίκων ανοχής.

Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη πλέον, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων για τη δράση του 58χρονου παρουσιαστή με τα «ροζ» γούστα και να σταθεί στα πόδια της, ζητώντας την τιμωρία για όλα όσα εφιαλτικά υπέστη από εκείνον.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στην απολογία ο μεσήλικας παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019 να ανεβάζει βίντεο, διαγράφοντας όλα τα αρχεία. Ωστόσο έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου μέχρι και τον Μάιο του 2021 στην ελληνική ιστοσελίδα με θέματα του αγοραίου έρωτα. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστήριζε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος:”Ηθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο” – Τι είπε η δεύτερη μηνύτρια

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις

Σκληρά λόγια από την πρώτη μηνύτρια μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (βίντεο)


Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο παρουσιαστής είχε απολογηθεί την προηγούμενη μέρα για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Εκτός από τις τρεις μηνύτριες υπάρχουν ακόμη τρεις – τέσσερις πρώην σύντροφοι του Παναγιωτόπουλου, φωτογραφίες και βίντεο των οποίων αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα που είχε ερωτική σχέση με τον πρώην παρουσιαστή πήγε στις Αρχές και είδε το υλικό που έχουν συλλέξει, αλλά δεν αναγνώρισε τον εαυτό της.

Η έρευνα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στο κινητό τηλέφωνο του πρώην παρουσιαστή συνεχίζεται με σκοπό να αντληθούν περαιτέρω στοιχεία σχετικά με τις αναρτήσεις του σε ελληνικά και διεθνή sites ή και τα αποθηκευμένα αρχεία του, ενώ από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του και το μαγαζί που διατηρούσε στην Αλόννησο δεν προέκυψαν ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ακόμα έχει ξεκινήσει αλληλογραφία με πολλές ιστοσελίδες ώστε να εξετασθεί αν ευσταθεί ο ισχυρισμός του ότι άλλα πρόσωπα αναπαρήγαγαν τον τελευταίο καιρό το υλικό με τις προσωπικές στιγμές του.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Διαβάστε ακόμη

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας