Το Glitter έχει την τιμητική του τις γιορτές

Το Glitter έχει την τιμητική του τις γιορτές

Το Glitter Έχει Την Τιμητική του τις γιορτές

Ο μήνας Δεκέμβριος είναι ο μήνας με τις περισσότερες ονομαστικές γιορτές αλλά και ο μήνας των Χριστουγέννων και του Ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς… Που σημαίνει παραπάνω έξοδοι, περισσότερα event και καλέσματα που πρέπειΜις Υφήλιος 2019: Από τη Νότια Αφρική η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο! να παρευρεθείς!

Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε κάποιες ιδέες για μακιγιάζ λίγο πιο glamourous…γιατί στις γιορτές το glitter έχει την τιμητική του! Άλλωστε όλα είναι γιορτινά! Γιατί όχι και το μακιγιάζ σου;Έλενα Ρουμπινστάιν: Η φτωχή Πολωνή που έχτισε αυτοκρατορία ομορφιάς με 12 βαζάκια κρέμας

Διπλό eyeliner! Μπορείς πάνω ακριβώς από τη μαύρη γραμμή του eyeliner να κάνεις μια λεπτή γραμμή με glitter, εναλλακτικά κάνε μια γραμμή με μαύρο kohl μολύβι και τοποθέτησε ακριβώς πάνω του glitter σε σκόνη!
Τόλμησε πάνω από το κόκκινο κραγιόν να βάλεις σκόνη glitter ή σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα κραγιόν προτιμάς, ακόμα και σε nude αποχρώσεις..

Παίξε με τα χρώματα! Τα χρώματα φτιάχνουν τη διάθεση πόσο μάλλον όταν έχουν και λάμψη. Αντί για σκιά βάλε glitter σε οποιαδήποτε απόχρωση. Μαύρο, λευκό, μοβ, πράσινο,μπλε, φούξια, χρυσό.

Χρυσά Χριστούγεννα, χρυσές ιδέες με σπρέι και Glitter και για το σπίτι!

Αν σας αρέσει το χρυσό σαν χρώμα για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού και του σπιτιού, τότε αυτές οι ιδέες θα σας ικανοποιήσουν, γιατί μπορείτε εύκολα και γρήγορα με σπρέι ή γκλίτερ, να κάνετε αρκετές κατασκευές!

Όπως, μια κολοκύθα και κουκουνάρια!

740_espacebuzz561a9d06cd903

Να βάλετε κόλλα και γκλίτερ σε ένα βάζο!

22d434f81e57c411ba0b62dd200520c7

Χρυσά καρτελάκια…

πηγή: www.likewoman.gr

Σχόλια