18:14 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Το... κατοστάρι της HotelBrain

Το... κατοστάρι της HotelBrain

Mε αισιοδοξία ατενίζει την επόμενη σεζόν του 2022 η HotelBrain, θέτοντας ψηλά τον πήχη των στόχων για την επόμενη διετία έως το 2023, τόσο σε επίπεδο τζίρων όσο και χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων που έχει κάτω από την ομπρέλα του ο όμιλος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια παρουσίασης ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος κ. Πάνος Παλαιολόγος, ήδη οι προκρατήσεις για την επόμενη σεζόν είναι σε υψηλά επίπεδα από όλες τις βασικές αγορές εισερχόμενου τουρισμού για τη χώρα μας, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Γαλλία κ.ά., ενώ τα μηνύματα τόσο από τις αεροπορικές όσο και από τους tour operators είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια η εταιρεία έχει προβεί στη μίσθωση συνολικά 73 ξενοδοχείων, 4.115 δωματίων όλων των τύπων σε 34 τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα,  αντικατοπτρίζοντας τελικά ως ξενοδόχος και ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνολικού ξενοδοχειακού προϊόντος της Ελλάδας.

Με ισχυρή ταμειακή ρευστότητα, η HotelBrain υλοποιεί σήμερα ένα ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης, το οποίο προβλέπει ότι κατά τη σεζόν 2023 θα διαθέτει ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο 6.500 δωματίων με 100 ξενοδοχεία  και κύκλο εργασιών άνω των 100.000.000 ευρώ.

Όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ της Κυριακής

Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από την μαφιόζικη εκτέλεση στο βενζινάδικο

Πολυτεχνείο 2021: Επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο του ΜEGA

Η Ελληνίδα influencer αποκάλυψε πως πήρε 10 χιλιάδες ευρώ για ένα εξώφυλλο (Βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας