13:03 Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Το μυστήριο με τον υποδιοικητή του Θριασίου που διασωληνώθηκε – Τι λέει η σύζυγος του και οι γιατροί

Το μυστήριο με τον υποδιοικητή του Θριασίου που διασωληνώθηκε – Τι λέει η σύζυγος του και οι γιατροί

Η σύζυγος του 54χρονου υποδιοικητή του Θριάσιου που διασωληνώθηκε λίγες μέρες μετά το εμβόλιο μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως είπε ο σύζυγος της δεν έχει ούτε κορωνοϊό, ούτε γρίπη, ούτε κανένα μικρόβιο καθώς του έγιναν όλα τα τεστ.

“Μια Λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης και φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 άτομα. Πολύ φοβάμαι ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου”.

Το υπουργείο Υγείας με τίποτα δεν συνδέει την κατάσταση της υγείας του με το εμβόλιο που έκανε.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία πάντως, πάνω από 3 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής παγκοσμίως και οι αλλεργικές αντιδράσεις αποτελούν μία ιδιαίτερα σπάνια παρενέργεια. Εκτιμάται δε ότι εμφανίζονται 1-3 περιπτώσεις ανά 1 εκατομμύριο δόσεις.

Η κυρία Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ σημείωσε σχετικά:

«Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός. Θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Από τα επιστημονικά δεδομένα ως τώρα δεν μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο αυτό το γεγονός. Οι θεράποντες γιατροί του από τον εργαστηριακό έλεγχο θα μας απαντήσουν.

Επιστημονικά όμως η ιστορία του υποδιοικητή δεν γίνεται να έχει σχέση με το εμβόλιο. Βάσει των μελετών, των δεδομένων που έχουμε δεν πρέπει να έχει σχέση το γεγονός αυτό με το εμβόλιο που έκανε. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% βέβαιος. Δεν μπορούμε να κάνουμε διάγνωση. Πάντως από το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι.»

Αναφορικά στις καθυστερήσεις για τον εμβολιασμό τόνισε πως: «αγωνιστήκαμε ήρθαμε σε επαφή και ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Γεννηματάς. Στόχος είναι τον Ιούνιο να φτάσουμε σε ένα επίπεδο σχετικής ανοσίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία

Κ. Μητσοτάκης: Όλοι μαζί θα πετύχουμε – Περισσότεροι από 16.000 εμβολιασμοί μέχρι σήμερα

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας